24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialPeste 13.000 de amenzi date de poliţişti într-o singură zi

Peste 13.000 de amenzi date de poliţişti într-o singură zi

Peste 13.000 de amenzi, în valoare de aproximativ trei milioane de lei, au fost date de polițiști într-o singură zi. Totodată 544 de persoane sunt cercetate pentru diverse infracțiuni, informează IGPR. 

Au fost controlați 2.916 agenţi economici, iar agenții de circulație au verificat în trafic 11.274 de maşini, în cea de-a treia zi a acţiunilor din perioada premergătoare sărbătorilor de Paşti.

În urma controalelor, poliţiştii au depistat 466 de infracţiuni, pentru care sunt cercetate 544 de persoane, şi au dat 13.123 de amenzi, în valoare totală de peste trei milioane de lei.

Dintre cele peste 13.000 de amenzi, 10.049 au fost date şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie, 1.201 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi 985 pentru activităţi comerciale ilicite.

Ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite şi a amenzilor aplicate, au fost confiscate bunuri în valoare totală de peste 800.000 de lei.

Peste 7.100 de poliţişti de la investigarea fraudelor, ordine publică, rutieră şi transporturi au participat la controalele şi raziile care au avut loc joi, a precizat Poliţia Română. 

Cele mai citite

Elenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte ca a lui Geoană, ca să vorbească mai mult ca Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu La cum a început să turuie primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, imediat după ce a fost aleasă online președinte al Uniunii...

România-Olanda în optimi de finală la EURO 2024. Tabloul complet al meciurilor din optimi

S-a decis tabloul complet al optimilor de finală de la EURO 2024. Cu siguranţă, cea mai aşteptată partidă pentru noi este duelul România –...

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...
Ultima oră
Pe aceeași temă