22.4 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialO tânără și-a înscenat jaful pentru a justifica lipsa banilor nedecontați la...

O tânără și-a înscenat jaful pentru a justifica lipsa banilor nedecontați la firma la care era angajată

O tânăra care, în luna februarie, anunţa Poliţia că a fost înjunghiată şi tâlhărită în scara unui bloc din Buzău, fiindu-i furaţi câteva zeci de mii de lei, şi-a înscenat jaful pentru a justifica lipsa banilor încasaţi, dar nedecontaţi la firma la care era angajată, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, agent principal Anca Bratosin, cercetările în cazul tinerei care, în luna februarie, reclama că a fost înjunghiată şi tâlhărită în scara unui bloc dintr-un cartir mărginaş din Buzău au fost finalizate, stabilindu-se că de fapt femeia a înscenat totul.

În prezent, femeia este cercetată pentru inducerea în eroare a organelor judiciare și delapidare.

"Având în vedere fapta sesizată Poliţiei în 10 februarie de o tânără din municipiul Buzău, care a reclamat că a fost agresată şi i-a fost sustrasă o sumă de bani din geantă, în timp ce se afla la intrarea în scara unui bloc din cartierul Dorobanţi, vă pot comunica faptul că poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au finalizat cercetările în dosarul aflat sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunerea de clasare. În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare şi delapidare", a declarat, vineri, Anca Bratosin.

În 10 februarie, o tânără de 29 de ani, casieră la o firmă de împrumuturi, a sunat la 112, reclamând că a fost victima unui jaf în scara unui bloc situat într-un cartier mai mărginaș al Buzăului.

Femeia susținea că în momentul în care a intrat în scara blocului respectiv o persoană necunoscută a atacat-o cu un cuțit, i-a furat banii pe care îi avea în geantă – peste 7.000 de lei -, apoi a fugit.

Ea mai povestea că banii respectivi proveneau din încasări de la clienți care apelaseră la serviciile firmei de împrumuturi.

Ulterior, surse din rândul anchetatorilor au declarat că tânăra nu a putut oferi detalii despre tânărul care ar fi atacat-o.

De asemenea, surse din rândul angajaților firmei de împrumuturi declarau că tânăra nu predase justificat încasările de mai multe zile.

Cele mai citite

Elenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte ca a lui Geoană, ca să vorbească mai mult ca Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu La cum a început să turuie primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, imediat după ce a fost aleasă online președinte al Uniunii...

Elenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte ca a lui Geoană, ca să vorbească mai mult ca Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu La cum a început să turuie primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, imediat după ce a fost aleasă online președinte al Uniunii...

Speranță pentru agricultori, chiar și în condițiile secetei: un morcov răsare din Ciucă, după negocierile cu Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu Agricultorii români se plâng de seceta care a acaparat Europa și țara noastră în special, ce le compromite toate culturile. Se întrevede...
Ultima oră
Pe aceeași temă