21.2 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSpecialNeamț: O elevă a fost călcată de mașină în fața școlii

Neamț: O elevă a fost călcată de mașină în fața școlii

O elevă a murit, iar o alta este internată în spital, în stare gravă, după ce au fost lovite de o mașină, în fața școlii din satul nemțean Bodeştii de Jos, relatează Mediafax.

Fetele erau eleve la Școala I-VIII din Bodeştii de Jos şi au fost lovite de autovehicul în faţa şcolii.

"La ora 10.50, Poliţia a fost sesizată că pe drumul judeţean 155 G a avut loc un accident rutier cu două victime. Una dintre ele a decedat, cealaltă a fost dusă la Iaşi. Este vorba de un conducător auto de 26 de ani , care a acroşat cele două victime minore care se aflau pe marginea drumului. Acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu rezultat negativ. Este prematur să determinăm care au fost cauzele accidentului, urmează să fie făcute expertize pentru a se determina dacă fetele au vrut sau nu să traverseze strada", a declarat, joi, subcomisarul Constantin Irina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Cea de-a doua fată a ajuns la Iaşi în stare foarte gravă, conform reprezentanţilor SMURD, ea fiind adusă la Iaşi în comă indusă, intubată, cu risc de pierdere a braţului stâng. Fata a fost iniţial transportată la Spitalul de Copii "Sfânta Maria".

"Elicopterul SMURD a fost trimis la Piatra Neamţ pentru a aduce o fată cu fractură deschisă de antebraţ, cu interesare vasculară pentru chirurgie vasculară şi salvarea braţului", a declarat, joi, prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Aceasta a fost tratată şi transferată ulterior la Spitalul Clinic "Sfântul Spiridon" din Iaşi, fiind în stare critică, pronosticul medicilor fiind rezervat.

"A fost adusă în stare extrem de gravă, intubată, cu fractură maxi-facială cu hemoragie la nivelul cavităţii bucale, humersul şi peroneul stâng fracturate, contuzie pulmonară, şi ce este mai grav e că are şi plagă cu secţiune de arteră şi ischemie acută pe braţul stâng", a declarat dr. Lucian Cernahovschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfânta Maria".

Cercetările Poliţiei continuă în acest caz pentru a se determina cauzele exact ale accidentului.

Cele mai citite

Canicula a leșinat din cauza Dianei Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu Valul de căldură ce a poposit deasupra Bătrânului continent și care i-a pus pe gânduri și pe specialiștii Administrației Naționale de...

De când are actori precum Seagal pe lângă el, Putin a învățat să joace și în scenete proaste precum cele regizate de Kim Jong...

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a învățat multe din experiența actorilor de renume, care au fugit în statul său pentru...

Crosul „Bucuria Alergării cu Invictus” – Ediția I

COMUNICAT DE PRESĂ Prima ediție a Crosului „Bucuria alergării cu Invictus", va avea loc sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 08.30, în Parcul Municipal Vest...
Ultima oră
Pe aceeași temă