10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialManelistul Liviu Guţă, implicat într-un accident rutier

Manelistul Liviu Guţă, implicat într-un accident rutier

Cântăreţul de manele Liviu Guţă a fost implicat, duminică noaptea, într-un accident rutier produs pe DN 10, în localitatea buzoiană Ojasca, iar în urma accidentului Guţă nu a fost rănit, potrivit Mediafax.

Primele informaţii arată că Guţă, în vârstă de 31 de ani, se afla la volanul unui automobil de teren Hummer şi venea de la Oneşti.

În localitatea buzoiană Ojasca, maşina lui Liviu Guţă, care, potrivit primelor informaţii furnizate de Poliţie, circula regulamentar, a fost lovită de un autoturism Opel condus de un şofer în vârstă de 23 de ani din Unguriu, judeţul Buzău, care a intrat pe contrasens. Înainte de a intra în Hummer-ul cântăreţului, Opel-ul a lovit un autoturism Cielo la volanul căruia se afla o buzoiancă de 31 de ani, după care a intrat în maşina artistului, în final ricoşând într-un autoturism Renault condus de un bărbat de 31 de ani din Slobozia.

Toate cele trei maşini lovite de tânărul de 23 de ani se deplasau regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers.

În urma impactului a fost rănită o adolescentă de 16 ani din autoturismul Renault.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, comisarul Florina Crucianu, toţi şoferii implicaţi în accident au fost testati cu aparatul Dragger, care a indicat în cazul şoferului responsabil de producerea evenimentului rutier o concentraţie alcoolică de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i-a fost întocmit dosar penal.

Toate maşinile implicate în accident au suferit avarii importante. Automobilul de teren la volanul căruia se află Liviu Guţă a fost, de asemenea, avariat, cântăreţul estimând valoarea pagubelor la circa 5-6.000 de euro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă