Liviu Dragnea, despre bărbatul care i-a arătat cătuşe la instanţă: Să le pregătească pentru cel ce l-a instigat

de Mihai Diac , 04 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 19:02, 04 octombrie 2017
Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

Liviu Dragnea a avut, miercuri, un mesaj pentru bărbatul care l-a aşteptat cu cătuşe la instanţa supremă, spunând că acesta ar trebui să le pregătească pentru cel sau cea care l-a instigat, informează Mediafax.

Liderul PSD a mai afirmat că a văzut metode la instanţă care i-au amintit de cele sovietice.

"Ce am văzut la Înalta Curte mi-a adus aminte de metodele sovietice, în care justiţia nu trebuia făcută în sala de judecată, iar în presă era o campanie construită că cineva e deja vinovat. Am văzut că cineva flutura nişte cătuse, să le pregătească pentru cel sau cea care i-a instigat. Domnul care era cu catuşe a venit apoi la mine pe hol. Era supărat că a primit o amendă", a declarat Liviu Dragnea, despre incidentul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cu privire la prezenţa unor susţinători PSD, care au îmbrâncit jurnaliştii, Dragnea a afirmat că nu a chemat pe nimeni.

"La ieşire nu am chemat pe nimeni, nu am solicitat nici SPP, nu am SPP de când sunt preşedintele Camerei Deputaţilor. Şi eu am fost surprins şi eu, îmi puneam întrebări cine e acolo, nu ştiu dacă e fost întâmplare, dar o să mai discutăm", a mai spus Dragnea.

Marţi, la intrarea în instanţa supremă, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de câţiva protestari care au strigat lozinci la adresa liderului PSD precum: „Justiţie, nu corupţie!”, „La puşcărie!”, fluturând cătuşe. La ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe lângă cei aproximativ zece protestari, se aflau şi câţiva indivizi, susţinători ai lui Dragnea, care au îmbrâncit jurnaliştii şi protestatarii. Prezent la termenul de la instanţa supremă, Codrin Ştefănescu a precizat că susţinătorii lui Liviu Dragnea sunt colegi de partid..

Unul dintre protestatari a susţinut că a fost agresat, două persoane fiind duse la secţia de poliţie. Ulterior, jandarmii au dispus două amenzi de 200 de lei pentru participarea la scandal, şi una de 1000 lei pentru adunare publică nedeclarată.

Comentarii

 • Catuse pentru cine l-a instigat?

  07 octombrie 2017 8:53

  Pai tu, cu programul tau nenorocit, cu scumpirile, cu hotiile, cu mutilarea legilor, tu l-ai instigat. Deci sunt pentru tine, de aceea ti le-a plimbat pe sub nas, ca sa te obisnuiesti cu ideea ca iti apartin!

  raspunde comentariului
 • Preskuru

  05 octombrie 2017 4:26

  Hopa că se incită poponarul, ecce gata să răbufnească, vezi să nu-ți faci tastatura cu slobozz!

  raspunde comentariului
 • Belina

  05 octombrie 2017 3:53

  Nu mai furati tovarasi ca incitati poporul.

  raspunde comentariului
 • 3cce Arianus

  04 octombrie 2017 22:54

  Se pare că Pizderul ia în seamă doar sfârșitul repetenților mânjiți cu kktt care se tot scoală din bancă și greșesc gaura... chiar oare când vor răbufni?

  raspunde comentariului
 • Sorin

  04 octombrie 2017 22:36

  Tovarase Draqnea, lumea cand va rabufni va va omora pe toti cu pietre, de la CCR si pana la ultimul bofas din sparlament. Mai bine intrati toti la Beciul Domnesc, ca acolo nu intra nimeni peste voi si au ei grija interlopii de voi.

  raspunde comentariului
 • Pompi

  04 octombrie 2017 21:56

  Dragneo, cum de nu iei în seamă sfârșitul înaintașilor tăi bolșevici, corupți ca și tine până-n măduva oaselor și să-ți dai seama că ar trebui să te cam ascunzi deja? O să te alerge lumea cu topoarele și bâtele, să-ți ia capățâna sau să te facă chisăliță. Problema nu se pune cu dacă, ci când? N-o să mori în patul tău, asta-i tot mai clar, pe zi ce trece.

  raspunde comentariului
 • ioan

  04 octombrie 2017 20:46

  intentia lui dragnea a fost clara pe cat este clara ziua fata de noapte. acela de a intimida martorii si mai ales magistratii. este ceea ce au facut comunistii in 46 si ceea a facut iliescu cu mineriadele

  raspunde comentariului
 • ioan

  04 octombrie 2017 20:39

  si emanatia poporului care a creat democratia originala , si acest actor care interpreteaza rolul de parlamentar, sef de partid minteste precum respira. Romanilor !!!!! ceea ce sa intamplat in 46 cand comunisti au deturnat cursul bun al Romaniei se intanpla in zilele noastre chiar sub ochi nostri. chiar vreti sa ajungeti din nou la statul la rand pentru hartie igienica si pentru labe de pui?????? TREZESTE-TE ROMANIA !!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Kuminecăturile Gemene

  04 octombrie 2017 19:40

  Fomistul ăsta mioritic știe doar să behăie aplecat strategic, cine l-a trimis știe că care ecce treaba, a zis bine pizderul

  raspunde comentariului
 • Ecce Kurrupt

  04 octombrie 2017 19:08

  Neprihănitul cu cătușele ecce kurios, vrea să vadă pulanul Legii, până acum l-a văzut numai pe cel al legii de că cat... Știe el că care ecce treaba, de aia se teme.

  raspunde comentariului
 • INCEPUTUL GARZII CIVILE...ACESTI INTERLOPI

  04 octombrie 2017 17:56

  ESTE INADMISIBIL CA ACEI INTERLOPI SA FIE ATAT DE APROAPE DE AL TREILEA OM IN STAT...Daca-i faceau ceva? Daca il intepau cu un cutit otravit? Daca il loveau sau il chiar raneau? DACA IL APARAU, ATUNCI DA...Dar poti sti intentia lor?!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design