9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialLiberalii au anuntat, in plen, ca vor vota impotriva bugetului pe 2010

Liberalii au anuntat, in plen, ca vor vota impotriva bugetului pe 2010

Parlamentarii PNL vor vota impotriva bugetului pe 2010, a anuntat, luni, viceliderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu, sustinand ca documentul este "incoerent, inconsecvent, incropit pentru a aloca cateva sume de bani in mod ciudat, dar mai ales cu multe alocari pentru clientela politica", transmite Mediafax.

"Din pacate un asemenea buget, o asemenea atitudine fata de tara, fata de economie, fata de cetateni, trebuie respinse. Un asemenea buget nu poate fi aprobat de parlamentarii PNL. In consecinta, grupurile parlamentare ale PNL si Camera Deputatilor si Senat vor vota impotriva acestui proiect de buget", a anuntat viceliderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu.

El a mai spus ca Executivul nu a prezentat Parlamentului proiectul de buget de stat pe anul 2010 pana pe data de 15 octombrie 2009 , deoarece "se stia ca nu se vor respecta promisiunile electorale".

"Guvernul avea obligatia sa aduca bugetul atunci in Parlament, dar nu si-a respectat aceasta obligatie si a venit pe 29 decembrie sa ne ceara ca bugetul sa fie adoptat in cateva zile, adica cea mai importanta lege anuala trebuia expediata in cateva ore. O motivatie in plus, a venit Guvernul, in a ne cere sa adoptam bugetul intr-un ritm foarte rapid, anume respectarea unor termene pe care si le fixase cu FMI", a adaugat Nicolaescu.

De asemenea, el a catalogat actualul proiect de buget drept "incoerent, inconsecvent, un buget incropit pentru a aloca cateva sume de bani in mod ciudat, dar mai ales cu multe alocari pentru clientela politica".

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă