FOTO: Mircea Badea își îndeamnă fanii să dea like paginii lui Klaus Iohannis

de Roxana Petre , 18 februarie 2016 - stire actualizata la ora 14:33, 18 februarie 2016

Realizatorul Mircea Badea își îndeamnă, joi, fanii, să dea like paginii președintelui Klaus Iohannis, după ce peste 10.000 de persoane au dat unfollow paginii oficiale a președintelui, ca urmare a declarațiilor făcute, miercuri, cu privire la evacuarea Antenelor.

Băsiștii își retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis pentru că a fost corect în legătură cu situația Antenelor. Este momentul să fim și noi față de Iohannis. Să îl ajutăm să-și ia like-urile înapoi. Pas cu pas!” a scris, Badea, pe pagina personală de Facebook.

Postarea lui a fost distribuită și de Mihai Gâdea.

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat, dur, pe pagina sa de Facebook, după ce, miercuri, a afirmat  că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este "heirupsită" și "nepotrivită".

Citește și: UPDATE: Iohannis a pierdut peste 12.000 de "like”-uri, în nici 24 de ore de la declarațiile despre Antene

 

„În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă", a mai spus șeful statului.

Imobilele în care îşi desfăşoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, care pune în executare sentinţa penală din 2013, rămasă definitivă. 

În august 2014 Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare, şi pe Corneliu Popa, fost director al Agenţiei Domeniilor Statului, la opt ani de închisoare.

Citește și: Scandal în Senat: Cristiana Anghel, dată afară din plen

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design