FOTO. Jandarmii păzesc stațiile de metrou din București

de Mihai Diac , 25 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 10:36, 25 septembrie 2017
Foto: România Liberă

Echipe de militari din cadrul Jandarmeriei au fost observate, luni dimineață, în interiorul stațiilor de metrou din București.

Această măsură de protecție a fost luată deși stațiile și trenurile Metrorex sunt păzite în mod permanent de angajații unei firme civile de pază.

De asemenea, în interiorul unor stații există și birouri ale Poliției.

Jandarmii au fost văzuți, luni, la stația de metrou Lujerului.

Reprezentanți ai Jandarmeriei Române au confirmat, pentru România Liberă, că militarii acestei instituții se află în unele stații de metrou, precizând însă că aceasta este doar o măsură "cu caracter preventiv", fără vreo legătură cu o amenințare teroristă iminentă.


Jandarmii înarmați au mai patrulat și în alte momente în interiorul metroului din București, deși această măsură de protecție nu se folosește în mod curent.

"Avem un protocol de colaborare cu Metrorex de circa trei ani. Sunt luptători din Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei", ne-a confirmat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, col. Marius Militaru.

Comentarii

 • Franjo Glavina PSD ALDE urmasi ai PCR

  25 septembrie 2017 11:58

  Criminalii PSD ALDE au acelasi comportament ca si criminalii din PCR doar sunt ai lor urmasi...

  raspunde comentariului
 • deshteptul

  25 septembrie 2017 10:38

  Iti tzinem pumnii , Liviu Dragnea! Fa ce trebuia facut de cand trebuia sa fii tu prim-ministru dupa alegeri!

  raspunde comentariului
 • MIRABELA

  25 septembrie 2017 10:35

  Multumim, domnule Liviu Dragnea, pentru apararea democratiei cu orice pret!...Dati ultimatum moldoveanului aluia de Tudorel Toader si daca nu o demite imediat pe Kovesi, puneti un om de incredere la Justitie care sa aplice imediat rigorile legii, Constitutia si hotararile partidului votat de milioane de oameni. Puneti in aplicare urgent vointa poporului! Parlamentul este o institutie , nu e un chiosc de ziare. Guvernul sa-si exercite nemijlocit puterea executiva! Si in Guvern si in Parlament aveti majoritatea. Treceti la actiune de indata!

  raspunde comentariului
 • GATA

  25 septembrie 2017 10:29

  DOMNUL PRESEDINTE LIVIU DRAGNEA A SOLICITAT DOAMNEI MINISTRU CARMEN DAN SA PUNA DEJA PAZA DE JANDARMI SI POLITISTI LA GURILE DE METROU PENTRU CA LA ORA 11 SE VA DESFASURA SEDINTA INTERNA DUPA CARE VA IESI CU HOTARARI CARE SIGUR VOR SCOATE OAMENII IN STRADA. ...E posibil ca si internetul sa functioneze greu pentru a nu da posibilitate oamenilor sa se organizeze pe retelele de socializare. TOTUL E PUS LA PUNCT. S-A INTRAT IN LINIE DREAPTA.

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   25 septembrie 2017 13:11

   Criminalii PSD ALDE au intrat in linie dreapta.Catre JILAVA.

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design