22.4 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialElena Udrea acuză procurorii că au INVENTAT subiectul cu geanta de 50.000...

Elena Udrea acuză procurorii că au INVENTAT subiectul cu geanta de 50.000 de dolari

Fosta deputată Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, în care a subliniat că nu are nicio geantă de 50.000 sau 100.000 de dolari și că acest subiect a fost inventat de procurori. 

Citește și: Procurorii anticorupție scotocesc în dulapul cu genți al Elenei Udrea

Mai mult, Udrea spune că subiectul genții Hermes cu o valoare între 50.000-100.000 de dolari este o diversiune a procurorilor pentru a distrage atenția de la faptul că nu au probe. 

”Elena Udrea nu are geantă nici de 50.000 de dolari, nici de 100.000 de dolari. Nu ar fi dat niciodată o asemenea sumă pe un astfel de obiect. 
Acest subiect inventat de procurori, care nu are nicio legătură cu speţa, este o diversiune prin care se doreşte acoperirea faptului că nu există probe împotriva fostului ministru.  Recomandăm presei de bună credinţă să citească dosarul, care a devenit public, şi să lase la o parte poveştile nemuritoare din rechizitoriu”, a scris Udrea pe Facebook.

Mesajul a fost semnat de echipa de comunicare și s-a încheiat cu hashtagul #AdevărulFărăCătuşe. 

Elena Udrea a fost trimisă în judecată  pentru trei fapte de luare de mită, un abuz în serviciu și o tentativă de fraudare a fondurilor europene în dosarul “Gala Bute”, fapte comise între 2010-2012.

Citește și: Elena Udrea a fost dată de gol de sms-urile şi mailurile colaboratorilor
 

Cele mai citite

Ungaria arbitrează târgul de cai pentru noua trăsură europeană

Sfârșitul acestei săptămâni ne va lămuri nu doar cine va fi liderul USR-ului de mâine sau candidatul formațiunii pentru președinția României, ci mai mai...

România-Olanda în optimi de finală la EURO 2024. Tabloul complet al meciurilor din optimi

S-a decis tabloul complet al optimilor de finală de la EURO 2024. Cu siguranţă, cea mai aşteptată partidă pentru noi este duelul România –...

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...
Ultima oră
Pe aceeași temă