13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCe declarații a făcut Radu Mazăre la ieșirea de la ÎCCJ: Categoric...

Ce declarații a făcut Radu Mazăre la ieșirea de la ÎCCJ: Categoric nu mai candidez la Primăria Constanței

Primarul Constanței Radu Mazăre a ieșit în jurul orei 22.15 din sediul ICCJ și a declarat că nu va mai candida pentru Primăria Constanței. Mazăre a spus a povestit jurnaliștilor că a stat în celulă cu alte șapte persoane.

”Nu m-am întâlnit cu domnul Horia Georgescu. Și dacă l-aș fi întâlnit nu i-aș fi reproșat nimic. Nu am stat într-o celulă renovată. Am întâlnit în arest oameni chinuiți”, a mai spus primarul. 

Citește și: Pentru ce infracțiuni a fost reținut Radu Mazăre. A primit mită de 9 milioane de euro

În legătură cu acuzațiile care i se aduc, Mazăre a subliniat că a făcut toate declarațiile necesare în fața instanței.

„Am vorbit mult, am prezentat multe documente. La un moment dat m-a umflat râsul. Mi s-a spus că este cea mai originală formă de a primi șpagă. E o modalitate nouă, șpaga impozitată”, a mai spus edilul. 

Avocatul său a subliniat în fața judecătorilor că acuzațiile procurorilor sunt absurde. ”Radu Mazăre a inventat un nou tip de mită: mita impozitată”.

Citește și: Radu Mazăre, reținut pentru 24 de ore. Primarul a venit la DNA cu bagajul făcut

Radu Mazăre așteaptă, marți seara, decizia ÎCCJ în dosarul în care este acuzat de luare de mită (trei infracţiuni), abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit și conflict de interese (două infracţiuni), potrivit unui comunicat DNA. 

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă