10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBărbatul din Oradea care și-a ucis fosta prietenă a murit după ce...

Bărbatul din Oradea care și-a ucis fosta prietenă a murit după ce a sărit de la etajul patru, încercând să scape de polițiști

UPDATE 19,40: Interlopul Adrian Hladii a murit în drum spre spital, după ce sărise de la etajul patru, în încercarea de a scăpa de polițiști.


Bărbatul de 38 de ani, din Oradea, care și-a împușcat mortal fosta iubită și l-a rănit pe prietenul acesteia, a fost capturat de Poliția Română, sâmbătă, după ce reușise să se ascundă timp de trei zile.

Persoana acuzată de crimă este Adrian Hladii. Acesta a fost capturat de polițiști după ce a încercat să scape de aceștia sărind de la etajul patru al unui bloc, informează Digi 24. Rănit, el a fost transportat la spital, sub pază.


Incidentul sângeros care a dus la uciderea unei femei de 24 de ani și la rănirea prin împușcare a unui bărbat de 42 de ani s-a produs miercuri la Oradea. Fostul iubit al femeii a venit de dimineață cu flori și a sunat la poartă. Femeia a ieșit să vadă cine sună, urmată la scurt timp de actualul ei prieten. În acel moment, fostul iubit al femeii a scos pistolul și a tras înspre victimă în jur de cinci focuri, rănindu-l.

Apoi, sub amenințarea armei, ar fi răpit-o pe fată. Vecinii afirmă că ar fi forțat-o să intre într-o mașină și a demarat în trombă. Ulterior, femeia a fost găsită moartă în mașina abandonată pe o stradă din Oradea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă