37.7 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialArad: Locatarii unui bloc au rămas fără curent, după ce administratorul a...

Arad: Locatarii unui bloc au rămas fără curent, după ce administratorul a fugit cu banii

Un bloc cu 19 apartamente din Arad este debranşat de la reţeaua de electricitate de o lună, după ce administratorul ar fi fugit cu 25.000 de lei strânşi pentru plata facturilor restante, relatează Mediafax.

Locatarii unui bloc cu 19 apartamente, de pe strada Căpitan Ignat, din Arad, au reclamat la Poliţie că administratorul nu a plătit mai multe facturi la distribuitorul de energie electrică, astfel că de o lună oamenii au fost debranşaţi, fiind nevoiţi să folosească lumânări şi lanterne pe timp de noapte.

Potrivit locatarilor, blocul are un contor comun pentru toate cele 19 familii, iar administratorul aduna banii pentru a achita factura la electricitate, însă nu ar mai fi făcut plăţi în ultimele luni, restanţa ajungând la 25.000 de lei.

"Nu-l mai găsim pe administrator, a fugit cu banii şi nouă ne-a fost tăiat curentul. Stăm în întuneric şi în frig de o lună, pentru că blocul are centrală proprie pe gaz, care nu a putut funcţiona fără curent. Vă daţi seama ce greu ne-a fost de sărbători să trăim ca în Evul Mediu", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, unul dintre locatari.

Conform sursei citate, înainte de Paşte, familiile au adunat din nou banii necesari pentru plata facturilor, achitând restanţele la distribuitorul de energie electrică, însă deocamdată nu au fost rebranşaţi.

Locatarii spun că administratorul ar fi fugit cu banii de utilităţi colectaţi şi de la alte asociaţii care îl angajaseră.

Purtătorul de cuvânt al Inspectroratului Judeţean de Poliţie Arad, Ovidiu Liber, a declarat că pe numele administratorului a fost depusă o sesizare comună a păgubiţilor, fiind deschis un dosar de cercetare penală, dar încă nu a fost făcută încadarea juridică a faptei.

Cele mai citite

Vizita Familiei Regale în Finlanda: Întâlnire cu primarul orașului Tampere și comunitatea românească

Ziua de miercuri, 19 iunie 2024, a fost consacrată orașului Tampere. La Primăria municipală, Majestatea Sa și Principele Radu au fost întâmpinați de primarul...

După Radu Mazăre, Alexandru Mazăre scapă și el de închisoare. “Admite propunerea de liberare condiţionată”

Familia Mazăre se reunește. După Radu Mazăre, și Alexandru Mazăre scapă de închisoare. Judecătoria Medgidia a decis joi să admită propunerea de eliberare condiționată a...

VIDEO. O fostă profesoară de tehnologie de la liceu și-l amintește pe elevul Marcel Ciolacu: “Marcel nu a fost atât de isteț ca fratele...

Într-un material amplu publicat de Recorder.ro, detalii neștiute din biografia premierului Marcel Ciolacu au ieșit la lumină, dezvăluind o altă perspectivă asupra trecutului său....
Ultima oră
Pe aceeași temă