30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialActriţa Gabriela Dorgai, găsită moartă pe malul Someșului

Actriţa Gabriela Dorgai, găsită moartă pe malul Someșului

Actriţa Gabriela Dorgai (43 de ani) de la Teatrul de Nord din Satu Mare a fost găsită moartă pe malul Someşului, în municipiul Satu Mare, aceasta fiind dezbrăcată de la brâu în jos. 

Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au declanşat o anchetă, primele cercetări arătând că aceasta a fost violată și ucisă, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Parchetulului Tribunalului Satu Mare, Gabriela Pop, a declarat, marţi, că sunt aşteptate rezultatele autopsiei făcute de medicii legiști pentru a confirma și supozițiile de viol.

"Am declanşat o anchetă în cazul actriţei de la Teatrul de Nord Satu Mare Satu Mare care a fost găsită decedată, luni, pe malul râului Someş din municipiu. Cu certitudine este vorba despre o crimă. Urmează să vedem dacă se confirmă şi supoziţiile de viol, aşteptăm rezultatele de la IML, în urma autopsiei”, a spus Pop.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma, a declarat că şi poliţiştii cercetează acest caz. 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...

Șefii apărării din Rusia și din SUA au stabilit primele dialoguri

Șefii apărării din SUA și Rusia, Lloyd Austin și Andrei Belousov, au vorbit ieri la telefon, într-un dialog neobișnuit între cele două mari puteri...
Ultima oră
Pe aceeași temă