22.4 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialAccident grav pe DN7, la Arad. Două TIR-uri s-au ciocnit. O persoană...

Accident grav pe DN7, la Arad. Două TIR-uri s-au ciocnit. O persoană a murit

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în județul Arad, circulația autovehiculelor este blocată pe ambele sensuri de deplasare aleDN 7 Deva – Lipova, în zona kilometrului 502, pe raza administrativ-teritorială a localității Milova, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate două ansambluri de vehicule formate, fiecare, din câte un autotractor și o semiremorcă.

Din primele informații reiese că evenimentul s-a produs din cauza faptului că semiremorca unuia dintre ansamblurile de vehicule a derapat și, după ce s-a rotit în cupla de prindere cu vehiculul ei trăgător, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autotractorul celuilalt ansamblu de vehicule, care se deplasa regulamentar. Cel mai probabil, motivele derapării semiremorcii sunt legate de neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile meteo-rutiere (ploaie și drum umed), însă atât acestea cât și gradul de vinovăție al părților vor fi stabilite în concret, ulterior, pe cale de anchetă.

Din nefericire, conducătorul autotractorului care a intrat în coliziune cu semiremorca ce a pătruns pe contrasens, a decedat la scurt timp producerea acestui eveniment.

La fața locului se află poliția rutieră care ia măsuri pentru salvarea de vieți omenești, limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor ce se impun.

Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să aștepte în coloană, iar când traficul se va relua, să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

În cauză au fost sesizate și alte autorități responsabile, pentru a interveni conform competențelor ce le revin.

Cele mai citite

Le-am dat PATRIOT ucrainenilor, pentru că patri(h)oți am trimis în Germania și mai avem în Parlament

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis ca România să doneze un sistem PATRIOT Ucrainei, țară care se confruntă...

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...

Elenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte ca a lui Geoană, ca să vorbească mai mult ca Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu La cum a început să turuie primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, imediat după ce a fost aleasă online președinte al Uniunii...
Ultima oră
Pe aceeași temă