9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident grav în Capitală. O șoferiță a intrat cu mașina într-o stație...

Accident grav în Capitală. O șoferiță a intrat cu mașina într-o stație de autobuz. Două persoane au fost rănite, dintre care una este în comă

Două persoane au fost rănite, duminică, dintre care una grav, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii și a pătruns pe trotuar, în zona unei staţii RATB din Capitală, a lovit doi pietoni şi apoi s-a răsturnat, informează Brigada Rutieră.

Incidentul a avut loc în apropierea unei staţii de autobuz de pe Calea Văcărești din Capitală. Un bărbat a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni în comă, cu traumatisme craniene, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare. 

„Este la noi, în camera de gardă, a venit în comă. Starea lui neurologică pune probleme, are traumatisme craniene şi se află în investigaţii. Momentan face un computer tomograf după care vom stabili afecţiunile", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală, Florin Bica.

Totodată, o femeie a fost rănită ușor și transportată la spitalul Sfântul Ioan. În maşina care s-a răsturnat, se aflau două persoane care nu au fost însă rănite.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au anunţat, duminică, că un autoturism condus de o femeie a pătruns pe trotuar, un zona unei staţii RATB, a lovit doi pietoni, apoi s-a răsturnat, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Femeia care se afla la volanul maşinii a fost dusă la poliţie, pentru audieri. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, au precizat reprezentanţii Brigăzii Rutiere pentru Mediafax.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă