25.3 C
Bucharest
Friday, 29 September 2023
HomeTehnologieVIDEO: WhatsApp va lansa API în cloud, noi funcții de business

VIDEO: WhatsApp va lansa API în cloud, noi funcții de business

WhatsApp introduce servicii gratuite de API bazate pe cloud în cadrul unei campanii de promovare a utilizării aplicației de către mai multe companii, a anunțat Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta Platforms.

Serviciul de mesagerie, care a curtat din ce în ce mai mult utilizatorii din mediul de afaceri, este una dintre platformele pe care Meta a lansat mai multe funcții axate pe cumpărături și afaceri.

Zuckerberg, vorbind la evenimentul “Conversations” al Meta, a declarat că oferta ar însemna că “orice afacere sau dezvoltator poate accesa cu ușurință serviciul nostru, poate construi direct pe WhatsApp pentru a-și personaliza experiența și pentru a accelera timpul de răspuns pentru clienți, folosind API-ul nostru securizat WhatsApp Cloud găzduit de Meta”.

WhatsApp are deja un API, sau un tip de interfață software, pentru ca întreprinderile să își conecteze sistemele, ceea ce generează venituri.

Meta, care a cumpărat WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari într-o tranzacție istorică din 2014, a declarat că întreprinderile nu vor putea trimite mesaje oamenilor pe WhatsApp decât dacă aceștia au cerut să fie contactați.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Statistică alarmantă. Jumătate din decesele din România sunt cauzate de bolile de inimă

"Bolile cardiovasculare sunt ucigaşul tăcut numărul 1 la nivel mondial, se estimează că acestea iau vieţile a 17,9 milioane de persoane în fiecare...

Clătite pufoase și fragede umplute cu brânză

  Clătite umplute cu brânză - Ingrediente Ingrediente pentru clătite: -1 ceașcă de făînă– 2 ouă– 1 pahar de lapte– 2 lingurițe de zahăr– 2 lingurițe de...

Zodia căreia îi pasă doar de bani. La ce trebuie să fii atent dacă ai o astfel de persoană în anturajul tău?

Însă, nu totul este rău cu zodia căreia îi pasă doar de bani pentru că, având banii drept cea mai mare motivație în viața...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies