26.3 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023
AcasăTehnologieVIDEO: WhatsApp va lansa API în cloud, noi funcții de business

VIDEO: WhatsApp va lansa API în cloud, noi funcții de business

WhatsApp introduce servicii gratuite de API bazate pe cloud în cadrul unei campanii de promovare a utilizării aplicației de către mai multe companii, a anunțat Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta Platforms.

Serviciul de mesagerie, care a curtat din ce în ce mai mult utilizatorii din mediul de afaceri, este una dintre platformele pe care Meta a lansat mai multe funcții axate pe cumpărături și afaceri.

Zuckerberg, vorbind la evenimentul „Conversations” al Meta, a declarat că oferta ar însemna că „orice afacere sau dezvoltator poate accesa cu ușurință serviciul nostru, poate construi direct pe WhatsApp pentru a-și personaliza experiența și pentru a accelera timpul de răspuns pentru clienți, folosind API-ul nostru securizat WhatsApp Cloud găzduit de Meta”.

WhatsApp are deja un API, sau un tip de interfață software, pentru ca întreprinderile să își conecteze sistemele, ceea ce generează venituri.

Meta, care a cumpărat WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari într-o tranzacție istorică din 2014, a declarat că întreprinderile nu vor putea trimite mesaje oamenilor pe WhatsApp decât dacă aceștia au cerut să fie contactați.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cod portocaliu de averse torebțiale, pentru 13 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod portocaliu de averse torenţiale, valabilă pe durata acestei zile în 13 judeţe, precum şi...

Somnul logicii

Somnul este, cum se știe, parte a vieții organice, încât nu se poate supraviețui fără somn. De altfel, oamenii care dorm mai puțin de...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 472: Pentagonul anunță o nouă tranșă de ajutor militar pentru țara invadată

Ministerul american al Apărării a anunţat un ajutor militar suplimentar de 2,1 miliarde de dolari pentru Ucraina, care va conţine capacităţi esenţiale de apărare...
Ultima oră
Pe aceeași temă