1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeVideoVIDEO: Un autobuz al unei școli, implicat într-un accident. Două persoane au...

VIDEO: Un autobuz al unei școli, implicat într-un accident. Două persoane au murit

Un autobuz care transporta o fanfară de liceu a ieșit de pe o autostradă și s-a prăbușit într-o râpă în statul New York, ucigând cel puțin două persoane, inclusiv un consilier al fanfarei, și rănind alte zeci.

“Chiar dacă ne pripim, este probabil ca o anvelopă frontală defectă să fi contribuit la accident, deși, din nou, acest lucru este încă în curs de investigare”, spune guvernatorul statului New York, Kathy Hochul.

Oficialii au declarat că autobuzul transporta membri ai unei formații de liceu din Long Island într-o excursie școlară către o tabără de formație din Pennsylvania.

“În autobuz se aflau 44 de pasageri, 40 de elevi și patru adulți. În acest moment, avem două victime confirmate, ambii adulți, și mai mulți răniți grav, dintre care cinci în stare critică. Persoanele decedate au fost identificate ca fiind Gina Pellettiere, în vârstă de 43 de ani, din Massapequa și Beatrice Ferrari, în vârstă de 77 de ani, din Farmingdale, New York”, a spus locotenent-colonelul Richard Mazzone.

Compania nu a răspuns la o solicitare de comentarii.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Opt cetățeni din Fâșia Gaza au ajuns în România

Opt persoane evacuate din Fâșia Gaza au ajuns în România în dimineața zilei de duminică, 10 decembrie 2023. Cele opt persoane fac parte dintr-un grup...

Polițiștii anunță proteste la Ministerul de Finanțe, la Ministerul de Interne și la Guvern. Ei cer aplicarea “în integralitate” a Legii Salarizării

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) organizează acțiuni de protest, începând din ziua de luni, 11 decembrie 2023, solicitând să se aplice...
Ultima oră
Pe aceeași temă