14.4 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăVideoVIDEO: Scholz, întrerupt de soneria "Jingle Bells"

VIDEO: Scholz, întrerupt de soneria “Jingle Bells”

Cancelarul german Olaf Scholz a glumit: “Nu cred că este vorba de un atac cibernetic”, atunci când un jurnalist prezent la o conferință de presă, vineri (14 iulie) la Berlin, s-a chinuit să oprească un ton de apel “Jingle Bells”.

Perturbarea a întrerupt sesiunea de întrebări și răspunsuri timp de aproape cinci minute, lucru pe care nu l-a deranajat pe Scholz . “Cine are tonul de apel setat pe ‘Jingle Bells’ este vinovat”, a spus el atunci când alții au încercat să identifice sursa zgomotului.

“Nu mă deranjează să rămân pentru următoarele opt ore”, a spus Scholz în glumă atunci când moderatorul le-a cerut jurnaliștilor să fie scurți în întrebări, spre finalul conferinței.

Conferința de presă de vară a cancelarului german are loc în mod tradițional după încheierea sesiunilor parlamentare și înainte ca acesta să plece în vacanța de vară. Aceasta le oferă jurnaliștilor naționali și internaționali posibilitatea de a-i adresa cancelarului întrebări pe orice subiect dat.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...
Ultima oră
Pe aceeași temă