22.4 C
Bucharest
Tuesday, 26 September 2023
HomeVideoVIDEO: Salvatorii, "înghițiți" de apă, caută supraviețuitori în Libia

VIDEO: Salvatorii, “înghițiți” de apă, caută supraviețuitori în Libia

Echipele de salvatori din Turcia au căutat joi (14 septembrie) supraviețuitori ai inundațiilor din Derna, în estul Libiei, mergând prin apa care le ajungea până la brâu.

Personalul este de la Ministerul de Interne al Turciei, Președinția pentru gestionarea dezastrelor și a situațiilor de urgență (AFAD) și a căutat cadavre sub grămezile de clădiri prăbușite și resturi plutitoare.

Un torent a măturat cartiere întregi din Derna, un oraș din estul Libiei, în noaptea de duminică (10 septembrie), după ce două baraje s-au prăbușit. Mii de persoane au fost ucise și alte mii sunt date dispărute.

Diferite agenții guvernamentale și organizații neguvernamentale turcești au trimis ajutoare în orașul afectat de inundații, inclusiv echipamente medicale, ambulanțe, medicamente și îmbrăcăminte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Vrei să ai mușcate de invidiat în balcon? Urmează aceste sfaturi simple și ieftine, pentru o înflorire rapidă

Muscatele sunt de diferite culori, sunt foarte multe specii, de la simple, la muscate curgatoare, si merita tot efortul pentru a le intretine....

„Nu s-a discutat așa ceva”

”Aflu de la televiziunile de ştiri că ar exista o propunere din partea patronatelor din turism de instituire a unei taxe pentru cetăţenii...

Britney Spears – „dansând” cu cutițele. Un nou videoclip controversat al vedetei americane VIDEO

În ultimul, postat pe contul său de Instagram, apare în timp ce execută mișcări de dans cu două cuțite imense în mâini.Întreaga acțiune...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies