16.8 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeVideoVIDEO: Prințul Harry sosește la tribunalul din Londra

VIDEO: Prințul Harry sosește la tribunalul din Londra

Prințul Harry a sosit (6 iunie) la tribunalul din Londra, unde urmează să depună mărturie în cadrul procesului său împotriva Mirror Group Newspapers.

Harry și alte peste 100 de persoane au dat în judecată Mirror Group Newspapers (MGN), editorul tabloidelor Daily Mirror, Sunday Mirror și Sunday People, acuzându-i de activități ilegale pe scară largă între 1991 și 2011.

Printre cei implicați se numără actori, vedete sportive, celebrități și persoane care pur și simplu au avut o legătură cu personalități de profil.

Aceștia susțin că jurnaliștii grupului media sau detectivii privați angajați de ei au efectuat piraterie telefonică la “scară industrială” și au obținut detalii intime prin înșelăciune.

Editorii și directorii de rang înalt cunoșteau și aprobau acest comportament, susțin avocații reclamanților.

MGN contestă acuzațiile și neagă faptul că persoanele de rang înalt erau la curent cu faptele ilegale. De asemenea, susține că unele dintre procese au fost intentate prea târziu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Motivul pentru care astăzi trebuie să bei o cafea în plus

Ziua Internațională a Cafelei a fost stabilită de Organizația Internațională a Cafelei în 2015, cu scopul de a aduce un omagiu fermierilor de...

Românii, apetit pentru vizitarea orașelor din țară

Potrivit platformei hoteliere online Travelminit, 45% dintre rezervările efectuate pentru acest sezon au fost făcute într-un oraș mare din România, semn că turiștii își...

Cutremur, duminică dimineața, în Vrancea

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la ora 3:39 în județul Vrancea.Sismul a avut magnitudinea 2,1 și...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies