7.8 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeVideoVIDEO. Milioane de australieni au rămas fără internet

VIDEO. Milioane de australieni au rămas fără internet

Milioane de australieni au rămas fără telefon sau conexiune la internet, după ce al doilea mare furnizor de telecomunicații al țării a suferit o întrerupere inexplicabilă la nivel național.

Întreruperea a paralizat sistemele de plată și operațiunile online și a provocat haos la orele de vârf ale dimineții, deoarece rețelele de trenuri și serviciile de transport în comun au fost indisponibile pentru scurt timp în unele orașe.

“Nu pot intra în birou, deoarece biroul meu are o aplicație specifică”, a declarat pentru Reuters Andre, client al Optus.

Un alt client, Kyle, a spus: “Destul de rău, am întârziat la serviciu, nu am putut să îl anunț pe șeful meu că am întârziat”.

În timp ce un alt client, Angel, a declarat pentru Reuters că nu a putut găsi o sucursală bancară pentru că nu avea acces la Chrome sau Google.

Spitalele și serviciile de urgență din întreaga țară au fost, de asemenea, afectate de întrerupere.

Optus a declarat că unele servicii care fac parte din rețelele sale de telefonie fixă și mobilă au fost restabilite treptat, dar nu a oferit un termen estimat pentru o restabilire completă a serviciilor sale.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Mașinile de tocat carne sunt ideale pentru a pregăti rețete sănătoase, creative și delicioase

Mașina de tocat carne este un mic aparat electrocasnic care a redevenit unul dintre cele mai populare în zilele noastre datorită utilității sale crescute....

Atacurile asupra trupelor americane din Irak și Siria s-au oprit de la armistițiul Israel Hamas

Atacurile altădată aproape zilnice asupra trupelor americane staţionate în Irak şi Siria au încetat de când armistiţiul dintre Israel şi Hamas a intrat în...

Primarul fugar, Cătălin Cherecheș, a fost prins în orașul Augsburg, din Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, fugit de 3 zile din țară, a fost prins de poliție în orășelul bavarez Augsburg, din Sud...
Ultima oră
Pe aceeași temă