2.7 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeVideoVIDEO: Inundațiile fac ravagii în Vietnam

VIDEO: Inundațiile fac ravagii în Vietnam

Centrul Vietnamului a fost afectat miercuri (27 septembrie) de inundații grave, lăsând mii de oameni fără hrană, apă potabilă și electricitate, a anunțat postul local de televiziune VTV.

Ploile torențiale puternice au dus la creșteri rapide ale nivelului apei în provincia Ha Tinh, forțând locuitorii să își evacueze imediat casele, în timp ce barajele hidroenergetice din provincia Nghe An au activat procedurile de urgență pentru a elibera apa, agravând inundațiile în orașele din aval, a relatat VTV.

Un bărbat a fost dat dispărut după ce a mers la pescuit în apropierea unui mal al râului, iar până în prezent nu au fost raportate victime.

Ploile abundente provocate de o depresiune tropicală sunt prognozate să continue în regiune până joi (28 septembrie), nivelurile ajungând la 250 mm (9,8 inci), potrivit Centrului Național pentru Prognoze Hidrometeorologice.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Taylor Swift a fost desemnată de revista TIME personalitatea anului 2023

Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost desemnată miercuri Personalitatea Anului 2023 de către revista TIME, pentru că "nimeni altcineva de pe planetă în prezent...

România, țara IT-iștilor, tot la foaie și pix. Interviu cu ministrul digitalizării

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, declară război imprimantelor și spune că are planuri mari în ceea ce privește digitalizarea administrațiilor din țară,...

Dacă România forța un vot pentru Schengen, ar fi primit un nou veto, recunoaște premierul Ciolacu

Dacă România ar fi insistat să se organizeze un nou vot în Consiliul JAI, candidatura noastră pentru Schengen ar fi fost, din nou, blocată...
Ultima oră
Pe aceeași temă