28 C
Bucharest
Wednesday, 27 September 2023
HomeVideoVIDEO: Explozii și incendii pe un șantier din Hamburg

VIDEO: Explozii și incendii pe un șantier din Hamburg

Un incendiu a izbucnit pe șantierul de construcție al unui nou centru comercial din Hamburg. Două persoane au fost ușor rănite.

Imaginile video încărcate pe rețelele de socializare au arătat două explozii mari și o coloană de fum negru care venea de pe șantier și care putea fi văzută în tot orașul.

Pompierii prezenți la fața locului au declarat că exploziile au fost cauzate de mai multe butelii de gaz de pe acoperiș.

Biroul Federal German pentru Protecție Civilă și Asistență în caz de dezastre a recomandat locuitorilor din apropierea locului faptei să țină toate ferestrele și ușile închise.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Peste 55 de milioane de lei, încasate de CFR Marfă din vânzarea de locomotive şi vagoane

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, sumele obţinute în cadrul acestui proces sunt folosite exclusiv pentru stingerea ajutorului de stat declarat nelegal...

Tunul imobiliar de 12.000.000 de euro al sforarului șef Mîndrescu a reușit

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, este în culmea fericirii pentru că tunul său imobiliar de „suflet” a ieșit...

Încă un interlop celebru, fugit de ani buni din țară, vrea să scape de pușcărie. Cere anularea pedepsei și speră în prescripție

Iskandarani a fugit din țară în 2014 și se ascunde cel mai probabil în Liban, după ce a fost condamnat la 5 ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies