6.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeVideoVIDEO. Aproape 40 de muncitori indieni au fost prinși în tunelul prăbușit

VIDEO. Aproape 40 de muncitori indieni au fost prinși în tunelul prăbușit

Excavatoarele au început să foreze cu utilaje grele pentru a fixa o țeavă de oțel lată care va ajuta la scoaterea a aproape 40 de muncitori indieni blocați într-un tunel prăbușit în nordul Indiei.

Tunelul de 4,5 km, care era în construcție pe o autostradă națională care face parte dintr-o populară rută de pelerinaj hindusă, s-a prăbușit duminică în jurul orei 5:30 a.m în statul Uttarakhand.

Timp de două zile, excavatoarele au îndepărtat molozul pentru a croi o cale de acces pentru a ajunge la muncitori și așteptau livrarea unei țevi largi de oțel care va fi împinsă într-o deschizătură a molozului excavat pentru a-i scoate în siguranță pe muncitori.

În interiorul tunelului se aflau în jur de 50 sau 60 de muncitori, iar aproximativ 10 sau 20 dintre ei au ieșit după ce și-au terminat tura, deoarece erau mai aproape de ieșire, iar restul au rămas blocați după prăbușire, a relatat ziarul Indian Express, citând un muncitor care a reușit să iasă în siguranță.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO. Vedeta din România care ține post negru! “Nu am băut nimic decât apă”

La vârsta de 53 de ani, Damian Drăghici a intrat din nou în post negru și se află deja la a cincea zi a...

Mesajul lui Iohannis de Ziua Națională. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că la 105 ani de la Marea Unire este important să reflectăm asupra reuşitelor şi a progreselor realizate."Dragi români,...

VIDEO. Vedeta din România care ține post negru! “Nu am băut nimic decât apă”

La vârsta de 53 de ani, Damian Drăghici a intrat din nou în post negru și se află deja la a cincea zi a...
Ultima oră
Pe aceeași temă