17.3 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSocialJustițieVIDEO: Andrew Tate mulțumește susținătorilor și atacă "minciunile" vehiculate de presă

VIDEO: Andrew Tate mulțumește susținătorilor și atacă “minciunile” vehiculate de presă

Procurorii români l-au acuzat pe Andrew Tate, influencerul american-britanic de pe rețelele de socializare, care a câștigat milioane de fani promovând un stil de viață ultramasculin, de trafic de persoane și viol.

Tate a fost pus sub acuzare împreună cu fratele său, Tristan, și două persoane de sex feminin din România.

“Aș vrea să mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, pentru că indiferent de ce spune presa, noi primim mii de mesaj din toată lumea. În fiecare zi ne sprijină și înțeleg că nu suntem primii oameni bogați care au fost atacați pe nedrept. În situația noastră, din păcate, se întâmplă des, așa că vreau să mulțumesc întregii lumi pentru suportul acordat și, de asemenea, aș vrea să mulțumesc, în special, poporului român! Numărul mesajelor primite de la români este absolut copleșitor! Aceasta este casa mea, iubesc această țară și voi rămâne aici indiferent de ce se va întâmpla!,” a declarat Andrew Tate.

Aceștia se află în arest la domiciliu în așteptarea unei anchete privind abuzurile comise asupra a șapte femei despre care procurorii spun că au fost ademenite cu ajutorul unor false pretenții de relații.

Suspecții au negat acuzațiile.

Andrew Tate și-a mărit numărul de adepți, în principal bărbați tineri, construindu-și o imagine somptuoasă și de macho, conducând mașini scumpe și întâlnindu-se cu femei frumoase.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Agent Green dezvăluie cum se distrug pădurile din Munții Rodnei

Organizația Agent Green difuzează cel de-al treilea episod al serialului ”Jaf în Parcul Național Munții Rodnei”, în care prezintă situația de pe raza Ocolului...

Cum alegi sandalele de mireasă? Iată câteva sfaturi!

Alegerea rochiei de mireasă, a pantofilor sau sandalelor și a accesoriilor este unul dintre cele mai importante și emoționante momente pentru orice mireasă. În...

Programul Noua Casă 2024 ia start. Care sunt noutățile

Programul Noua Casă 2024 a devenit operaţional, după ce plafonul de garantare aprobat de Ministerul de Finanţe, în valoare de un miliard de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă