1.2 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeVideoVIDEO: Ajutoarele umanitare ajung în Karabah

VIDEO: Ajutoarele umanitare ajung în Karabah

Conducerea etnică armeană a regiunii separatiste Nagorno-Karabah a declarat vineri (22 septembrie) că s-a ajuns la un acord pentru ca un convoi umanitar să sosească din Armenia.

David Babayan, un consilier al lui Samvel Shahramanyan, președintele autointitulatei Republici Artsakh, a declarat că nu au existat totuși rezultate concrete în ceea ce privește garanțiile de securitate pe care armenii din Karabah le cer ca o condiție pentru a renunța la armele pe care le dețin în Azerbaidjan, sau în ceea ce privește o posibilă amnistie pe care Baku o propune.

Babayan a declarat pentru Reuters că situația din Karabakh este dificilă. Oamenii erau înfometați și trăiau fără electricitate sau combustibil.

Cu toate acestea, a spus el, nu a existat nicio mișcare pe scară largă a oamenilor, deoarece regiunea era efectiv sub asediu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

David Popovici, din nou pe val! S-a calificat în finala la 200 m liber, la Europenele de la Otopeni

Vineri seara, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt (25 de metri) de la Otopeni, sportivul român David Popovici a obținut cea mai...

Selena Gomez a confirmat! Cu cine este vedeta într-o relație

Selena Gomez nu a mai rezistat și a dat cărțile pe față. Vedeta a vorbit despre noua sa relație, bărbatul care i-a “furat” inima. După...
00:00:26

VIDEO. Putin va candida la alegerile prezidențiale din 2024

Președintele rus Vladimir Putin le-a transmis soldaților care au luptat în Ucraina că va candida din nou la alegerile prezidențiale din 2024, o decizie...
Ultima oră
Pe aceeași temă