-0.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeVideoUn incendiu izbucnește în zona universitară din Madrid după o explozie de...

Un incendiu izbucnește în zona universitară din Madrid după o explozie de gaze

Pompierii s-au luptat marți (24 octombrie) cu un incendiu, izbucnit la Madrid, cauzat de o explozie de gaze, în cartierul universitar din capitala Spaniei, forțând evacuarea unui cămin, nefiind înregistrați răniți, potrivit Reuters.

Serviciile de urgență au înconjurat zona și au blocat unele străzi din cauza flăcărilor uriașe.

Una dintre clădirile Universității Complutense a fost și ea evacuată, a declarat presa regională.

Vicerectorul Complutense, Jose Maria Coello, a declarat că psihologii universitari oferă ajutor în zonă și că au organizat cazare pentru studenții evacuați.

Spania, aproape de o tragedie ca cea de la Colectiv. Incendiu izbucnit într-un club de noapte. Cel puțin 13 persoane au murit

Cel puțin 13 persoane au murit într-un incendiu care a izbucnit într-un club de noapte din Murcia, în sud-estul Spaniei, au anunțat duminică oficialii, adăugând că salvatorii caută în continuare persoane dispărute în urma incendiului, transmite Reuters.

În afara clubului, tinerii se îmbrățișau și erau șocați, în timp ce așteptau informații după incendiul izbucnit la primele ore ale dimineții în Atalayas, la periferia orașului.

“Cred că am plecat cu 30 de secunde înainte ca alarmele să se declanșeze și să se stingă toate luminile”, a declarat un supraviețuitor, care nu a fost identificat.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Când vor circula trenurile din România cu 160 km/h?

Viteza medie cu care un tren de călători circulă la ora actuală în România este de 44 km/h. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean a...

Când vor circula trenurile din România cu 160 km/h?

Viteza medie cu care un tren de călători circulă la ora actuală în România este de 44 km/h. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean a...

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă