1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeVideoPrințul William merge pe un „covor verde” pentru a ridica Premiul Earthshot

Prințul William merge pe un „covor verde” pentru a ridica Premiul Earthshot

Prințul William și mai multe celebrități au pășit marți (7 noiembrie) pe un „covor verde” al ceremoniei de decernare a premiului Earthshot din Singapore, în cadrul căruia s-au desemnat cei cinci câștigători care dezvoltă soluții la problemele de mediu, potrivit Reuters.

Premiul anual Earthshot acordă 1 milion de lire sterline (1,22 milioane de dolari) fiecăruia din cei cinci câștigători, într-un efort de a-i ajuta să-și extindă soluțiile climatice și de mediu. Cei cinci câștigători pentru 2023 sunt Acción Andina, GRST, WildAid Marine Program, S4S Technologies și Boomitra.

Înainte de ceremonie, celebrități și politicieni le-au acordat atenția celor 15 finaliști, mulți cerând soluții scalabile și mai bune pentru a aborda schimbările climatice globale.

Evenimentul a fost găzduit de câștigătoarea premiului Emmy, Hannah Waddingham, și de actorul și producătorul, de trei ori câștigător al premiului Emmy, Sterling K. Brown, cu reprezentații ale celor de la Bastille și OneRepublic.

Prinţul William şi soţia lui vor participa la gala de decernare a premiilor BAFTA

Cuplul princiar britanic va poza pe covorul roşu la această gală ce va avea loc la Londra, iar prinţul William, preşedintele BAFTA, va înmâna cea mai prestigioasă recompensă atribuită de Academia britanică de artă a filmului şi televiziunii – BAFTA Fellowship – care va reveni în acest an editorului de film Thelma Schoonmaker.

William şi Kate au asistat şi la ceremonia de anul trecut, când ducesa de Cambridge era însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, prinţul Louis.

În acest an, “The Favourite” conduce plutonul lungmetrajelor care au primit cele mai multe nominalizări la premiile BAFTA şi va concura la 12 categorii, inclusiv la categoriile “cel mai bun film” şi “cel mai bun film britanic”.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un campus din Las Vegas

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un campus din oraşul american Las Vegas, rănind mai multe persoane, apoi a fost găsit mort, au anunţat...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...

SUA acuză patru soldați ruși de crime de război împotriva unui cetățean american

Statele Unite(SUA) au acuzat patru soldați ruși de crime de război săvârșite împotriva unui cetățean american în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, a anunțat...
Ultima oră
Pe aceeași temă