1.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeVideoPloile torenţiale inundă o piaţă stradală din Bangkok

Ploile torenţiale inundă o piaţă stradală din Bangkok

Locuitorii thailandezi au ajuns prin inundații la o piață stradală din Bangkok, marți seara (26 septembrie), în timp ce mașinile se luptau să navigheze pe drumurile inundate, potrivit Reuters.

Imaginile martorilor oculari au arătat că apa ajunge la genunchii pietonilor, în timp ce aceștia foloseau umbrele în timpul ploii abundente în districtul Bang Na.

Agenția națională de meteorologie a prognozat ploi abundente pentru restul săptămânii în capitala Thailandei.

Thailanda este sub alertă în urma unei furtuni care a distrus 70.000 de locuințe

Thailanda a fost lovită de o furtună tropicală care a scufundat 70.000 de locuințe și a luat viața a 6 persoane. Autoritățile au emis o alertă în regiunile centrale și nordice ale țării. Inundațiile au produs pagube uriașe, iar guvernul a făcut apel la ajutorul armatei.

Furtuna tropicală Dianmu a dus la inundații puternice în 30 de provincii din țară, regiunea centrală fiind cea mai afectată. Nivelul râului Chao Phraya a crescut semnificativ în ultima perioadă. Pentru a se proteja, soldații au format bariere de nisip în jurul unor situri istorice.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

VIDEO. SUA, Coreea de Sud și Japonia consolidează securitatea cibernetică

Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia au convenit asupra unor noi inițiative pentru a răspunde amenințărilor Coreei de Nord în spațiul cibernetic, lansărilor...

Odobescu și vicepremierul pentru integrare europeană al Ucrainei, despre minoritatea română din statul vecin

Protecţia drepturilor persoanelor aparţinând minorităţilor naţionale este importantă pentru un stat ucrainean incluziv, a afirmat ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, în cadrul unei declaraţii...

“În cinci ani, putem să exportăm carne de porc”

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, vrea să revigoreze zootehnia românească, astfel încât în câțiva ani România să ajungă să exporte din nou carne de...
Ultima oră
Pe aceeași temă