17.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăVideoPasagerii ajută o femeie să nască o fetiță în timpul unui zbor...

Pasagerii ajută o femeie să nască o fetiță în timpul unui zbor în Myanmar

Pasagerii au ajutat o femeie însărcinată să nască o fetiță în timpul unui zbor local din Myanmar, de la Tachileik la Yangon, joi (24 august), potrivit Reuters.

Pasagerii au ajutat la nașterea acestei fetițe în timpul unui zbor local în Myanmar.

Nu era niciun doctor la bord, iar atunci pasagerii au intrat în acțiune. Perechea a primit îngrijiri medicale și s-a transmis că sunt sănătoși.

INEDIT: O femeie a născut într-un avion cu destinația Paris

O femeie a născut o fetiţă, în noaptea de marţi spre miercuri, la bordul unui avion al companiei Air France, în timpul unui zbor din Capitala Ciadului în Capitala Franţei. Naşterea a fost asistată de un medic şi o moaşă, scrie publicaţia franceză L`Express.

Doctorul care s-a ocupat de naştere este fostul ministru UMP, cardiologul Philippe Douste-Blazy, în prezent unul dintre secretarii de stat adjuncţi ai Naţiunilor Unite, care se întorcea în Paris de la o conferință a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

La aterizarea pe Charles de Gaulle, femeia şi nou-născutul au fost preluaţi de serviciile de urgenţă ale aeroportului.

Compania aeriană Air France a transmis că deşi nu există contra-indicaţii pentru a călători cu avionul, chiar aproape de termenul naşterii, este recomandat ca pasagerii să ceară sfatul medicului înainte.

Naşterile în timpul zborului sunt foarte rare. „Am mai avut o naştere în acest an, în luna mai. Însă, penultima naştere a avut loc în urmă cu mai mult de un deceniu”, a precizat un reprezentant al companiei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Julen Lopetegui, înapoi în Premier League! Formația preluată de tehnicianul spaniol

Spaniolul Julen Lopetegui este „urmașul” lui David Moyes în funcţia de antrenor principal al formației engleze West Ham United. Lopetegui revine astfel în Premier...

GALERIE FOTO. Eugenie Bouchard, înapoi pe terenul de tenis

Considerată una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume, Eugenie Bouchard le-a dat o palmă criticilor care afirmau că și-a irosit talentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă