14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăVideoPagube și multe resturi după o lovitură israeliană în sudul Libanului

Pagube și multe resturi după o lovitură israeliană în sudul Libanului

Oamenii s-au adunat joi dimineață (15 februarie) în orașul Nabatieh din sudul Libanului, în apropierea ambulanțelor, verificând daunele și resturile dintr-o clădire lovită de ceea ce surse de securitate au spus că a fost o lovitură israeliană, potrivit Reuters.

Lovitura asupra clădirii, de miercuri seara (14 februarie), a ucis cel puțin trei femei, mai mulți copii și un bărbat, potrivit directorului spitalului din oraș, Hassan Wazni, și a altor trei surse de securitate. De asemenea, șapte persoane au fost rănite, a declarat Wazni pentru Reuters.

O femeie și doi copii au fost uciși într-o nouă lovitură, mai devreme, în cursul zilei.
Mai mulți luptători Hezbollah au fost uciși miercuri în urma atacurilor israeliene asupra satelor din sudul Libanului, au declarat trei surse de securitate libaneze, Israelul spunând că a răspuns la un atac cu rachete al Hezbollah care a ucis unul dintre soldații săi.

Hezbollah și armata israeliană au făcut schimb de focuri de-a lungul graniței Israel-Liban de mai bine de patru luni, după ce gruparea armată libaneză a lansat rachete peste frontiera disputată, în sprijinul aliatului său palestinian Hamas.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă