18.9 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăVideoOfițeri de poliție, aflați în afara serviciului, opresc un atac cu cuțitul...

Ofițeri de poliție, aflați în afara serviciului, opresc un atac cu cuțitul din Londra

Imaginile difuzate de poliția din Southwark au arătat momentul în care ofițeri de poliție, în afara serviciului, au fugit dintr-un bar pentru a opri un atac cu cuțitul din Londra, conform Reuters.

Ofițerii de la Unitatea de Comandament Central Sud se aflau într-un bar, după tura lor din 21 iulie 2023, când au observat un bărbat care îl ataca pe un altul cu un cuțit mare.

Ofițerii au fugit și au intervenit, l-au arestat pe atacatorul care a încercat să fugă. Apoi au acordat primul ajutor victimei.

Miercuri (14 februarie), suspectul de 20 de ani a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru deținerea unui articol cu lamă și patru luni de închisoare pentru încăierare.

VIDEO: Sute de ofițeri din Londra vor fi probabil concediați pentru infracțiuni de abuz sexual și domestic

Sute de ofițeri din Londra vor fi probabil concediați pentru infracțiuni de abuz sexual și domestic, a declarat marți, 17 ianuarie, cel mai înalt responsabil al poliției britanice.

“Nu este vorba de unul sau două mere stricate. Aceasta este o livadă putredă”, spune Ruth Davison, CEO al organizației caritabile pentru femei Refuge.

Poliția Metropolitană din Londra, care a fost zguduită de scandaluri în ultimii ani, a fost scufundată într-o nouă criză după ce David Carrick, în vârstă de 48 de ani, a recunoscut că a comis 24 de violuri pe parcursul a aproape două decenii în timp ce era ofițer de poliție.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Putin avertizează Occidentul „să nu se joace cu focul” permițând Ucrainei să folosească armele primite în atacuri în interiorul Rusiei

Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat marţi Occidentul că membrii NATO din Europa se joacă cu focul prin propunerea de a permite Ucrainei să...

Finală dramatică la Atena: Olympiakos Pireu a câştigat trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0...

Olympiakos Pireu a câştigat dramatic trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după...

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă