3.9 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeVideoO tornadă mortală face ravagii în estul Chinei

O tornadă mortală face ravagii în estul Chinei

O tornadă violentă a făcut ravagii în provincia din estul Chinei, Jiangsu, ucigând o persoană marți (19 septembrie), a informat postul de stat CCTV, potrivit Reuters.

O serie de clipuri de pe rețelele de socializare transmise de CCTV miercuri (20 septembrie) au arătat resturi zburătoare pe un cer întunecat în mijlocul tornadei aprige din Suqian, un oraș din nordul provinciei. Liniile electrice au fost văzute prăbușite pe o clădire, în timp ce personalul folosea o macara pentru a efectua lucrările de salvare. CCTV a raportat un deces și trei răniți.

Imagini de pe rețelele de socializare care arată mașini răsturnate, linii electrice doborâte și resturi zburătoare, multe dintre ele împrăștiate pe străzile din Suqian, un oraș din nordul provinciei.

Cel mai recent incident din mai multe săptămâni de vreme distructivă și mortală a determinat autoritățile să ceară vigilență împotriva vântului puternic în zonele de coastă, din apropierea Mării Galbene, în largul Jiangsu.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Naționala României, umilită de echipa Danemarcei cu 39-23, e în grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin

Naţionala României a fost umilită de echipa Danemarcei cu scorul de 39-23 (21-10), marţi seara, la Herning (Danemarca), în ultimul său meci din Grupa...

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...

Joe Biden vrea condamnarea fermă a violenţelor sexuale comise de teroriştii Hamas

Preşedintele american, Joe Biden, a cerut marţi, la Boston, în cadrul unei întâlniri destinate să strângă fonduri pentru campania sa, "condamnarea fără ambiguitate şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă