7.4 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaO înregistrare video a poliției arată cum ofițerii trag în drone rusești...

O înregistrare video a poliției arată cum ofițerii trag în drone rusești la Kiev

Imaginile arată cum poliția ucraineană trage în aer în încercarea de a doborî dronele rusești care atacă luni (18 octombrie) capitala ucraineană Kiev, urmate de explozii puternice și fum. Poliția din Kiev a afirmat pe pagina sa de Facebook că patrulele au doborât una dintre drone.

Rusia a atacat luni centrul Kievului în timpul orei de vârf a dimineții cu drone, a doua oară într-o săptămână când a declanșat atacuri în Ucraina, în timp ce forțele sale se confruntă cu eșecuri pe câmpul de luptă.

Ucraina a declarat că atacurile au fost efectuate de drone de fabricație iraniană, care zboară spre ținta lor și se detonează.

Ministerul rus al Apărării a declarat că Rusia a efectuat un atac “masiv” asupra unor obiective militare și a infrastructurii energetice din Ucraina, folosind arme de înaltă precizie.

Iranul și-a repetat luni dezmințirea că furnizează drone Rusiei. Kremlinul nu a făcut niciun comentariu.

Urmărește România Liberăpe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Poliția britanică a arestat marți al șaselea cetățean bulgar pentru spionaj în favoarea Rusiei

Poliţia britanică a arestat marţi al şaselea cetăţean bulgar în cadrul unei anchete asupra unei presupuse reţele de spionaj în favoarea Rusiei, notează AFP,...

Ucraina avertizează că Rusia va dezinforma masiv în perioada următoare

Declarația făcută de Comitetul de Informații subliniază faptul că Rusia va încerca, prin intermediul acestei campanii de dezinformare, să întrerupă mobilizarea ucraineană, să răspândească...

Ciucă nu a putut trece de la Galbena de Odobescu la un vin de calitate

Ilustrație: Marian Avramescu Obișnuit cu Galbena de Odobescu, care i-a fost băgată pe gât de către marele ospătar de la recepțiile organizate la Palatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă