10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăVideoInundațiile au închis o gară din estul Chinei

Inundațiile au închis o gară din estul Chinei

Inundațiile devastatoare au făcut ca o gară din estul Chinei să se închidă.

Imaginile martorilor oculari difuzate joi (20 iulie) au arătat o ieșire inundată a unei gări din provincia Jiangsu din estul Chinei, potrivit Reuters.

Reuters a reușit să confirme locația ca ieșirea din Gara Wuxi East, Wuxi, Jiangsu, China, după lift, panouri și imagini de fișiere potrivite din zonă. Reuters nu a putut confirma în mod independent data filmării videoclipului.

Wuxi Subway a postat o declarație pe Weibo la 11:02 a.m. (03:02 GMT) pe 20 iulie, spunând că intrările 1 și 2 din gara Wuxi East au fost temporar închise din cauza ploii.

Schimbările de vreme sălbatice au cuprins China încă din aprilie, provocând morți, distrugând infrastructura și ofilind recoltele, precum și stârnind temeri cu privire la capacitatea sa de a face față schimbărilor climatice.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...

Climate Change Summit Awards premiază tinerii și IMM-urile ce propun soluții practice la provocările climatice

Climate Change Summit, cel mai mare eveniment regional pe tema schimbărilor climatice, susține și premiază soluții inovatoare și transformatoare din Europa Centrală și de...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă