33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăVideoIndonezia va deporta un australian acuzat că a agresat mai mulți oameni

Indonezia va deporta un australian acuzat că a agresat mai mulți oameni

Oficialii din Indonezia au anunțat miercuri (7 iunie) că un bărbat australian acuzat că a agresat oameni, fiind în stare de ebrietate, va fi deportat după ce va fi eliberat din închisoare, potrivit Reuters.

Un oficial de imigrație a spus că Bodhi Mani Risby-Jones va fi plasat în detenție pentru imigranți în orașul Meulaboh, în așteptarea ca aranjamentele de călătorie să fie finalizate de către ambasada Australiei.

Risby-Jones, în vârstă de 23 de ani, a fost reținut la sfârșitul lunii aprilie, după ce poliția l-a acuzat că a agresat mai multe persoane în apropierea unei stațiuni de surf din provincia Aceh în timp ce era beat. Cazul nu a ajuns în instanță după ce acesta și-a cerut scuze victimelor, oficialii spunând că a ajuns la o înțelegere și cu una dintre ele.

Summit G20 în Indonezia. Se așteaptă o întâlnire Joe Biden – Xi Jinping. Putin nu va fi prezent

O întâlnire directă între Joe Biden și Xi Jinping, președinții Statelor Unite și Chinei, va avea loc, aproape cu certitudine, cu prilejul actualului summit G20.

Reuniunea grupului G20 se desfășoară în insula Bali din Indonezia. Programul propriu-zis al reununii este în perioada 15-16 noiembrie 2022. Totuși, o serie de lideri de prim rang se află în Bali încă din data de 13 noiembrie. La 14 noiembrie se așteaptă o întâlnire între președinții Joe Biden și Xi Jinping.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, se pare că nu va veni la G20. Șeful delegației Rusiei la această reuniune este ministrul de Externe, Serghei Lavrov, care s-ar afla deja în Indonezia. Potrivit unor surse neoficiale, Putin nu vine în Bali întrucât se teme că s-ar putea organiza un atentat împotriva lui, atentat în care ar fi implicate SUA, Marea Britanie și Ucraina. Pe de altă parte, nici președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu va veni în Bali. Liderul de la Kiev va participa însă la summit prin videconferință. Deși Ucraina nu face parte din G20, președintele Ucrainei a fost invitat de președintele Indoneziei la acest eveniment.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă