7.4 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăCoronavirusCopii filipinezi vaccinați cu supereroi

Copii filipinezi vaccinați cu supereroi

O campanie de vaccinare împotriva COVID-19 pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani a fost lansată în Manila, cu un centru de inoculare cu tematică de desene animate.

„După ce își face toate dozele, ne putem simți cumva în siguranță și relaxați să ne întoarcem la viața normală”, a spus o mamă, Marissa Say, după ce fiul ei s-a vaccinat.

Administrația pentru Alimente și Medicamente din Filipine a aprobat până acum doar o doză mai mică de vaccin Pfizer pentru copii.

Guvernul își propune să vaccineze peste 15 milioane de copii, potrivit departamentului de sănătate al țării.

Până acum, țara a inoculat pe deplin aproximativ jumătate din populația sa, dar multe zone din afara regiunii capitalei sunt încă cu mult în urmă, complicând eforturile de a suprima noile focare.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

“ANAF – Ultimul cartuș” – regia Marcel Boloș, în curând, la buticul tău!

Ilustrație: Marian Avramescu După episoade repetate de Brigada DIVERtiSmEnt “La munte și la mare”, pe banii statului, actorii lipsiți de talent ai Agenției Naționale...

Ministerul de Interne vrea să angajeze 5000 de oameni prin încadrare directă, adică direct din viața civilă

Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a înaintat Guvernului un Memorandum prin care solicită angajarea a 5200 de oameni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Memorandumul...

Le e teamă să nu fie implicați în război. Separatiștii din Transnistria nu mai cer Rusiei “unire”, ci doar protecție

Liderii separatiști de la Tiraspol au organizat, în ziua de 28 februarie, un congres al așa-zișilor deputați ai Transnistriei iar aceștia au cerut Rusiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă