12.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Vasile Blaga: Voi discuta cu Gabriel Oprea pentru FORMAREA unei COALIŢII PNL-UNPR

Vasile Blaga, copreşedintele PNL, a declarat, marţi, că va încerca să discute cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, pentru formarea unei coaliţii PNL-UNPR.  „Să vedem dacă Ponta mai doreşte susţinerea domnului Oprea pe un termen destul de scurt, pentru că domnul Ponta ar dori anticipate, dr cu el la guvernare„, a spus Blaga, citat de Agerpres.

Îl cunosc pe domnul Oprea, am o relație foarte bună cu domnia sa, nu de acum„, a explicat Blaga. La rândul său, copreședintele PNL Alina Gorghiu a reiterat că Partidul Național Liberal are deja un candidat pentru funcția de premier, în persoana lui Cătălin Predoiu, care se bucură în continuare de susținerea formațiunii.

Noi avem un candidat și un premier desemnat în persoana lui Cătălin Predoiu. Are în continuare aceeași susținere din partea PNL, va fi premierul PNL, indiferent că se plânge Ponta sau nu la televizor. Spunea domnul copreședinte Blaga că domnul Ponta se îngrijește doar de PSD, nu de România. Vă spun că nici de PSD nu se îngrijește, pentru că mi se pare absolut bizar să fii premier încă în funcție și să nu te îngrijești că ai putea să faci o propunere de premier dacă tu pleci din această funcție tot către un PSD-ist. Să găsești tot timpul soluții în afara PSD-ului mi se pare o bătaie de joc la adresa activului din PSD„, a declarat Alina Gorghiu.

Ea l-a criticat pe Victor Ponta despre care a spus că, „de-a lungul vremii, și-a înlăturat toți adversarii din interiorul PSD„. „Dacă domnul Dragnea mai are vreun fel de declarație și îndrăznește să nu fie de acord 100% cu domnul Ponta, imediat este atacat de prietenii domniei sale„, a reamintit Gorghiu.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă