28.7 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăTechVanghelie se delimitează de Ponta: Eu sunt alături de partid când e...

Vanghelie se delimitează de Ponta: Eu sunt alături de partid când e bătălie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, că munceşte de peste 20 de ani în PSD şi este alături de partid când e vorba de o bătălie, chiar dacă nu-i plac „anumiţi” lideri, el comentând astfel declarația lui Victor Ponta despre cum a votat la prezidențialele din 2009, arată Mediafax.

„Eu am muncit douăzeci şi ceva de ani în partidul ăsta şi în momentele când nu mi-a plăcut de anumiţi lideri ai partidului, când e vorba de o competiţie şi de o bătălie, sunt alături de partid”, a spus Vanghelie.

El a mai arătat că Victor Ponta trebuie să câştige alegerile prezidenţiale, în calitate de preşedinte al PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, fost purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, a declarat, joi, că mulţi dintre cei cu care a votat la prezidenţiale din '90 până acum nu au câştigat, dar important este mersul la vot, el afirmând că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoană.

Premierul Ponta a făcut declaraţia la evenimentul în care Tineretul Social Democrat premiază câştigătorii concursului Olimpiada de Comunicare Politică.

El a spus că în 1990 a votat la prezidenţiale cu Ion Raţiu, care nu a câştigat, în 1992 cu Emil Constantinescu – nu a câştigat, în 1996 tot cu Constantinescu – câştigător, în 2000 cu Mugur Isărescu – nu a câştigat, în 2004 cu Adrian Năstase – nu a câştigat.

Ponta a spus că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, iar în al doilea cu Mircea Geoană, ambii pierzând.

"S-ar putea ca de data asta să iasă cel pe care îl votez eu", a spus Ponta, subliind însă că participarea la vot este cel mai important lucru.

Ponta a fost purtător de cuvânt al campaniei pentru prezidenţiale a lui Mircea Geoană în 2009.

Cele mai citite

Șeful ANI, Ionel Moise „Ariel”, este mai presus decât legea…ANI  

De când Agenția Națională de Integritate (ANI) este condusă de Florin-Ionel Moise „Ariel” ar trebui să aibă ca motto expresia „peștele de la...

Grecia ucigașă

Publicațiile occidentale prezintă zilnic bilanțurile morților din Grecia. Vara toridă, venită prea devreme, ucide zilnic turiști. Temperatura aerului este în medie de 38°C, mult...

Rusia – Ucraina, ziua 846: Rutte promite că Olanda va continua să sprijine Kievul

Premierul olandez în exerciţiu, Mark Rutte, a asigurat că viitorul guvern, în care un rol esenţial îl va juca extrema dreaptă, dar în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă