12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăTechVanghelie: Ponta nu mai are șanse să rămână președinte sau altceva în...

Vanghelie: Ponta nu mai are șanse să rămână președinte sau altceva în PSD

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat că Victor Ponta ”nu mai are șansa să rămână președinte sau altceva în PSD”, adăugând că, personal, îl vede în această poziție pe Mircea Geoană sau pe Ion Iliescu, dar tranzitoriu, ca o garanție a unor alegeri corecte în partid, relatează Mediafax.

”Nu mai are șanse să fie președinte sau altceva în PSD”, a spus Vanghelie, susținând totuși că, atât timp cât Ponta va fi premier, ”nu va fi dat jos de la partid”. Primarul a afirmat că actualul președinte al PSD ”a pierdut pentru că e slab și e așa cum e” și că ”nu știe să respecte, să fie om”.

Vanghelie a fost critic și la adresa președintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea pe care l-a calificat drept ”mincinos și fricos” sau ”laș, pervers”.Întrebat despre faptul că Dragnea a spus despre el că aparține unui ”grup mafiot”, Vanghelie a spus: ” pentru Dragnea, Ghiță pot să fiu un mafiot cinci sau zece minute (…) în viață dacă treci pe o stradă de mafioți trebuie să știi să te descurci”.

Referitor la Dragnea, primarul Sectorului 5 a susținut că acesta ”a plecat din MAI pentru că i s-au băgat niște date sub ușă”, referitoare la afacerea Tel Drum și la faptul că Dragnea ”avea o facultate pe care nu o avea”.

Vanghelie a mai spus că vrea să se întoarcă în PSD, partid din care a fost exclus și a precizat că excluderea sa trebuie validată de congresul partidului.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă