0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeTechUdrea: PMP, deschis negocierilor

Udrea: PMP, deschis negocierilor

Elena Udrea a completat postarea de pe Facebook în care susține că partidele de centru-dreapta nu se vor uni, ea scriind la începutul textului că PMP acceptă orice inițiativă de unificare indiferent din partea cui vine și va susține orice candidat care poate să învingă candidatul PSD, informează Mediafax.

”Mişcarea Populară este gata să facă parte din orice proiect al dreptei unite. Mai mult, acceptă orice iniţiativă de unificare indiferent din partea cui vine. Va susţine chiar orice candidat care poate să învingă candidatul PSD, fără să importe din ce partid face parte”, a scris Udrea pe Facebook la începutul textului inițial, în care susține că partidele de centru-dreapta nu se vor uni.

”Partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu până la alegerile din toamnă. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor și prea slabe caracterele pentru a le depăși, fie și în ideea măreață de a învinge PSD-ul la prezidențiale”, a scris Udrea.

Ea mai susține că ”incapacitatea politicienilor de a genera un proiect comun este dublată de frustrările și parti pris-urile jurnaliștilor și analiștilor de dreapta, care fac exact ce critică la liderii politici: unitatea dreptei, dar cum vrem noi și în jurul cui vrem noi”.

”De aceea, ca unul dintre foarte puținii care chiar au încercat concret și încearcă și acum să realizeze o coaliție a forțelor anti PSD, vă spun că nu mai cred că este posibil. Poate o înțelegere punctuală pentru turul doi al prezidențialelor. Merge și așa, până la urmă, dar măcar hai să vedem fiecare bârnă din ochiul propriu înainte de a vedea paiul din ochiul celuilalt!”, încheie Udrea.

Cele mai citite

Deca acoperă manevrele rectorului Universității din București

Ministerul Educației, condus de Ligia Deca, închide ochii la manevrele rectorului Universității din București (UB), Marian Preda, pentru angajarea lui Bogdan Oprea, fost purtător...

Reforma guvernanței economice europene – implicații pentru România

În peisajul economic al ultimilor ani, marcat de niveluri din ce în ce mai ridicate ale datoriilor guvernamentale ale statelor membre, dar și de...

Rusia – Ucraina, ziua 652. Ucrainenii vor să distrugă “podul lui Putin”

Forțele Ucrainei ar planifica un nou atac asupra podului care realizează conexiunea între peninsula Crimeea și Rusia. Este vorba de podul peste Strâmtoarea Kerci, supranumit...
Ultima oră
Pe aceeași temă