13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăTechSurse: Gabi Szabo va candida din partea PSD pentru un post de...

Surse: Gabi Szabo va candida din partea PSD pentru un post de deputat

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o funcţie de deputat în Colegiul 4 din Ilfov la alegerile parţiale din 25 mai, au precizat, vineri, pentru Mediafax, surse social-democrate.

Gabriela Szabo este membru al organizaţiei PSD Ilfov şi locuieşte în Ilfov. Filiala PSD Ilfov va organiza un eveniment de lansare oficială a candidaturii Gabrielei Szabo, în perioada următoare.

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat că dacă Gabriela Szabo va dori să candideze pentru un mandat de deputat va face un bine Parlamentul României.

"Cel puțin din poziția de ministru face cinste României și face un mare bine Guvernului. Dacă va dori să fie și parlamentar, cu atât mai bine pentru Parlamentul României", a spus Victor Ponta.

Aceleaşi surse din PSD au precizat că în Colegiul 2 Satu Mare va candida social-democratul Ciprian Ardelean, consilier judeţean, în timp ce în Colegiul 3 Hunedoara va candida Sorin Marica, primar al comunei Sălaşu de Sus, ambele colegii fiind de deputat.

De asemenea, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu, a fost desemnat de PSD Gorj să candideze pe postul rămas vacant în Colegiul 2 după ce fostul senator Toni Greblă a fost numit judecător la Curtea Constituțională, transmite corespondentul MEDIAFAX. Costoiu, originar din Gorj, este aşteptat sâmbătă dimineață la Târgu Jiu, pentru a-şi depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile parţiale parlamentare este 5 mai, iar campania electorală este cuprinsă între 10 şi 24 mai.

Cele mai citite

Premierul Netanyahu și șeful CIA, William Burns, au discutat despre o „pauză” în operațiunile militare din sudul Fâșiei Gaza

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu şi şeful CIA, William Burns, au discutat miercuri la Ierusalim despre o posibilă 'pauză' în operaţiunile militare în sudul Fâşiei...

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă