24.2 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeTechSpring IT revine! Prima etapă începe mâine, chiar de 1 martie

Spring IT revine! Prima etapă începe mâine, chiar de 1 martie

 De-a lungul celor 24 de ani de activitate, mii de studenți au fost influențați anual din punct de vedere profesional, dar și personal, prin intermediul celei mai vechi organizații studențești din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Astfel, studenții sunt invitață să petreacă această ediție aniversară cu ajutorul mediului online!

Spring IT este un proiect care pune în prim plan colaborarea dintre studenți și reprezentanții unor firme de renume din domeniul IT, oferindu-le studenților oportunitatea de a afla informații despre piața muncii și noile tehnologii.

Prima etapă Meet the Companies va avea loc în perioada 1 – 7 martie, activitate la care studenții vor putea lua contact cu firmele partenere evenimentului ce le vor prezenta posibilitățile de angajare din cadrul acestora. 

Cel de-al doilea eveniment marca Spring IT va fi reprezentat de Webinarii ce vor debuta cu înscrierile între 1 – 7 martie.

Studenții vor putea participa la întâlniri online organizate de companiile partenere, în care își vor dezvolta tehnicile de softskills sau hardskills.

Webinariile vor avea loc în perioada 8 – 12 martie.

Înscrierile pentru Meet the Companies și Webinarii vor avea loc în perioada 22 – 28 februarie, respectiv 1 – 7 martie pe site-ul:

http://springit.sisc.ro/.

Pentru mai multe informații stați cu ochii pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/spring.it.sisc.
Pe lângă evenimentele prezentate, anul acesta, fiind o ediție aniversară, vom organiza și două podcasturi, în zilele de 6 și 20 martie. Acestea se vor axa pe teme de importanță actuală în domeniul IT și vor fi susținute de un reprezentant al companiei partenere Infosys, respectiv fondatorii comunității 4MAYO.

Pentru orice nelămurire, coordonatorii proiectului vă stau la dispoziție:

Ilinca – Bianca Pop, telefon: 0733307251, email: popilinca2@gmail.com
Raluca – Elena Nicoară, telefon: 0767230837, email: ralucaelenanicoara04@gmail.com
 

Cele mai citite

Un bărbat de 31 de ani a fost prins de poliție în Capitală în timp ce conducea drogat și fără permis

 „La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o...

Nu am petrecut suficient timp cu familia

Gabriela Firea a făcut dezvăluiri impresionante despre viața de familie și care este cel mai mare regret. Fostul ministru al Familiei spune că...
00:01:32

VIDEO: Două moschei din Pakistan au fost distruse. Cauza, atentate sinucigașe

Atentate sinucigașe cu bombă au distrus vineri două moschei din Pakistan, ucigând cel puțin 57 de persoane și rănind alte câteva zeci, în timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies