14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăTechSenator PNL: Ce se întâmplă la PSD seamănă cu povestea aceea, cei...

Senator PNL: Ce se întâmplă la PSD seamănă cu povestea aceea, cei patru apostoli au fost trei: Luca și Matei

Senatorul PNL, Puiu Hașotti, a declarat, duminică, că PSD va avea de ales la șefia partidului “între Liviu Dragnea și Dragnea Liviu”, informează Mediafax.

“Ce se întâmplă la Partidul Social Democrat seamănă un pic cu povestea aceea, cei patru apostoli au fost trei: Luca și Matei. Acum cei patru candidați au fost doi sau rămân doi, dintre care unul este nesemnificativ, domnul senator Savu, care oricât de simpatic le-ar fi SRI-ul sau chiar predecesorul SRI-ului pentru colegii de la PSD nu l-ar vota pe domnul senator Savu, care a lucrat în SRI până în 1996 și înainte de 1990”, a declarat, duminică, într-o conferință de presă susținută la Constanța, Puiu Hașotti.

Citește și: Dragnea şi-a lansat candidatura la şefia PSD în fieful lui din Teleorman

El a spus că, de fapt, PSD-ul are de ales “între Liviu Dragnea și Dragnea Liviu” la alegerile pentru șefia partidului.

“Sau seamănă cu povestea aceea când Dumnezeu a făcut pe Adam, după aceea pe Eva și a spus «Alege, Adame, femeia care îți place». Așa este și cu PSD acum, care va avea de ales între Liviu Dragnea și Dragnea Liviu, de fapt. Dar este treaba PSD-ului”, a afirmat Hașotti.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, şi-a lansat, duminică, la Alexandria, candidatura la şefia PSD, cerând sprijinul organizaţiei Teleorman şi declarând că nu a fost uşor să ia această decizie, dar este un risc pe care şi-l asumă.

Liviu Dragnea a declarat că în acest moment este susţinut de 36 de organizaţii şi de cinci filiale de Sector, aşteptând însă sprijin şi din partea celorlalte organizaţii, cu excepţia celei de Prahova, care îl votează pe Daniel Savu.

Singurul contracandidat al lui Dragnea la alegerile din 11 octombrie este senatorul Daniel Savu, după retragerile lui Robert Negoiţă şi Şerban Nicolae.

Cele mai citite

Record la Târgul de Carte de la Torino. 222.000 de vizitatori

Târgul de Carte de la Torino pare să își asigure un loc în recordurile de prezență, cu o estimare de 222.000 de vizitatori la...

Mii de americani au vizitat Ambasada României din Washington, la Ziua Porților Deschise

Peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României de la Washington, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, a anunțat Ambasada României. Vizitele au...

OpenAI a lansat un nou model de inteligență artificială și versiunea desktop a ChatGPT

OpenAI a lansat luni un nou model de inteligenţă artificială şi o versiune desktop a ChatGPT, împreună cu o nouă interfaţă pentru utilizatori, transmite...
Ultima oră
Pe aceeași temă