17.4 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăTechRegulamentul TikTok se schimbă "pentru a oferi un spațiu sigur"

Regulamentul TikTok se schimbă „pentru a oferi un spațiu sigur”

Regulamentul TikTok, cea mai cunoscută rețea socială în rândul tinerilor, va fi „actualizat” cu „o serie de norme și un cod comun de conduită”.

„TikTok anunță o actualizare a Regulilor Comunității”, conform unui comunicat de presă difuzat la data de 21 martie 2023. Noile Reguli ale Comunității vor intra în vigoare din 21 aprilie 2023. Până la acel moment, „platforma anunță Principiile Comunității TikTok pentru a ajuta oamenii să înțeleagă deciziile care au fost luate pentru a menține platforma un loc sigur și pentru a crește gradul de încredere. Aceste principii se bazează pe angajamentul platformei de a susține drepturile omului și sunt aliniate la cadrele juridice internaționale”.

Postările de pe rețeaua socială vor fi moderate conform unor principii clare. Se va decide „eliminarea conținutului neconform (care încalcă regulile) de pe platformă”. De asemenea, conținutul va fi restricționat în funcție de vârsta utilizatorilor. În prezent, vârsta minimă a utilizatorilor este de 13 ani.

„Amploarea conținutului distribuit pe TikTok este vastă, adăugându-se la diversitatea bogată a experienței. Cu toate acestea, nu toate tipurile de conținut sunt adecvate pentru publicul mai tânăr. Limităm conținutul pentru adulți pentru a fi vizualizat doar de adulții cu vârsta de cel puțin 18 ani”, explică responsabilii Comunității TikTok.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mike Pence s-a înscris în cursa electorală pentru scrutinul prezidențial din SUA

Fostul vicepreşedinte american Mike Pence s-a înscris, luni, în cursa electorală pentru scrutinul prezidențial din Statele Unite(SUA), urmând să fie unul dintre adversarii fostului...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 468: Barajul de lângă Herson, aruncat în aer

UPDATE, ora 09:42: Barajul peste Nipru de la Nova Kahovka din regiunea Herson a fost aruncat în aer noaptea trecută. Ministerul ucrainean de Interne a...
00:01:17

 Biden: Danemarca și SUA lucrează pentru a aborda agresiunea Rusiei în Ucraina

Danemarca și Statele Unite(SUA) lucrează împreună pentru a aborda agresiunea rusă în Ucraina, a declarat luni (5 iunie) președintele american Joe Biden, în timpul...
Ultima oră
Pe aceeași temă