16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăTechReacția TRANȘANTĂ a Alinei Gorghiu: Ponta este cel acuzat de evaziune și...

Reacția TRANȘANTĂ a Alinei Gorghiu: Ponta este cel acuzat de evaziune și tot el arată cu degetul

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marți, că premierul Victor Ponta este cel acuzat de procurori de evaziune fiscală și spălare de bani și tot el arată cu degetul spre alții, informează Mediafax.

“Victor Ponta încearcă să mute atenția de la marea lovitură pentru domnia sa și PSD – arestarea primarului Sorin Oprescu. Nu trece o zi în care să nu găsească un adversar, mai mult sau mai puțin imaginar. Eu știu sigur un lucru: premierul este cel acuzat de procurori de evaziune fiscală și spălare de bani și tot domnul Ponta arată cu degetul spre alții. Nu are niciun strop de credibilitate, nici în fața mea, nici în fața cetățenilor. Îl informez pe domnul Ponta că datoriile la stat ale instituțiilor media intră în atribuțiile ANAF și sub responsabilitatea domniei sale. Dacă, însă, domnul Ponta își declină competența prin mesajul transmis liderilor opoziției, recunosc că îmi este greu să înțeleg ce îl reține în funcția de prim-ministru”, a declarat, marți, Alina Gorghiu.

Citește și: Ponta, ATAC la Realitatea TV: Îşi eludează obligaţiile fiscale, însă se bucură de protecţia PNL

Ea a mai spus că premierul Ponta are faţă de televiziunile care îndrăznesc să-l critice aceeaşi ranchiună ca și fostul preşedinte Traian Băsescu.

“Remarc, totodată, la premierul Ponta aceeași ranchiună a fostului președinte Băsescu față de televiziunile care îndrăznesc să-l critice. Reacțiile prim-ministrului sunt dintre cele mai stridente de pe scena politică, în acest moment, și aduc un mare deserviciu PSD”, a afirmat Gorghiu.

Liderul PNL a adăugat că toate companiile care au astfel de datorii trebuie să le plătească, fie că sunt private sau de stat.

“În ceea ce privește datoriile la stat, poziția mea este fără echivoc: toți cei care au astfel de datorii trebuie să și le plătească – fie că sunt companii private, fie că sunt companii de stat. Înainte să arunce cu piatra, însă, prim-ministrul Ponta are obligația să-și rezolve situația personală, care afectează imaginea României”, a spus Gorghiu.

Premierul Victor Ponta le-a scris , marți, pe Facebook, copreședinților PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga, spunând că vrea să le atragă atenţia asupra societăţii “Realitatea Media” care, potrivit acestuia, “eludează grav prevederile legale și obligațiile fiscale”, dar care ar susţine că are “protecția și sprijinul” PNL.

 

 

Cele mai citite

Ministerul Educaţiei a publicat clasamentul universităţilor din România

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Politehnica din Bucureşti ocupă primele trei locuri în Metarankingul Naţional pe anul 2023 al instituţiilor...

Șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede au fost arestați

Agențiile de aplicare a legii din Austria, Cipru și Cehia au arestat șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede. Europol și Eurojust...

Polonia dezvăluie că rețele guvernamentale de la Varșovia au fost vizate de spionii cibernetici ruși

Polonia susține că spionii cibernetici ruși au vizat rețele guvernamentale de la VarșoviaAutoritățile poloneze susțin că un grup de hackeri ruși care are legături...
Ultima oră
Pe aceeași temă