23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăTechReacția lui Ponta la mesajul Alinei Gorghiu

Reacția lui Ponta la mesajul Alinei Gorghiu

Premierul Victor Ponta a reacționat imediat după ce președintele PNL Alina Gorghiu l-a acuzat că îsi arogă prerogative care nu îi aparțin prin invitarea partidelor politice la discuții pe probleme de legislație.

"Am propus dialog cu Opoziţia pe 5 teme politice esenţiale pt toţi românii. Răspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal şi în rest NIMIC! Păcat", scrie Ponta într-un mesaj pe Twiter.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afrmat că premierul Victor Ponta încearcă să preia o prerogativă importantă a președinelui, și anume medierea între partide.

"Domnul Ponta nu este președintele României pentru a se erija în mediator, nu poate fi și președinte de partid și mediator și prim-ministru și deputat. Singura instituție care poate asigura o mediere între partide, pe diverse teme, este Președintele României", a afirmat Alina Gorghiu.

Citește și: Ponta își arogă prerogative care nu-i aparțin. Cine face această afirmație

Premierul Victor Ponta a lansat, luni, o invitației Opoziției de a discuta pe cinci teme, precum legislaţia financiară, revizuirea Constituţiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport şi legile siguranţei.

Cele mai citite

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitãților ilicite, inaugurat în biroul de frontierã Galați-Giurgiulești

Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au inaugurat, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul dintre cele 26 de scanere menite să reducă, în punctele vamale, atât...
Ultima oră
Pe aceeași temă