8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechRaluca Turcan transmite că până la vară, PNL va avea o conducere...

Raluca Turcan transmite că până la vară, PNL va avea o conducere legitimă

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat că până în iunie, va avea lor Convenția acestui partid, iar PNL va avea o conducere legitimă, susținută de membrii săi, arată Agerpres.

“Calendarul asumat și statutar al PNL este următorul: vom face un Birou Permanent Național, care va convoca Consiliul Național de Coordonare, organismul care declanșează alegerile interne. Lucrul acesta îl vom face destul de repede, însă suficient de temeinic astfel încât convenția să poată să fie într-adevăr integratoare și unificatoare. Cel târziu în iunie, PNL va avea o conducere legitimă și susținută de cea mai mare parte a membrilor PNL”, a declarat Raluca Turcan, duminică, după o întâlnire informală cu președinții de organizații, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă