19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechPrimarul suspendat Vanghelie susține că îl doresc vreo patru - cinci partide

Primarul suspendat Vanghelie susține că îl doresc vreo patru – cinci partide

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, la Realitatea TV, că poartă discuţii cu patru – cinci partide, "care îl doresc", inclusiv pentru a-i susţine candidatura la alegerile locale. 

"Nu sunt preşedinte la niciun partid. (…) Eu nu trebuie să-mi fac partid, am avantajul că în cele patru – cinci partide, care sunt partide nou născute, cât şi în unele partide care au parlamentari, am avut discuţii şi mă doresc fără criterii de integritate, fără nimic. Mă doresc şi candidat", a afirmat Vanghelie.

Întrebat dacă poartă discuţii cu Alina Gorghiu, Marian Vanghelie a explicat că el este un om de stânga. "Pe partea cu Blaga s-ar putea să reuşesc în zona aia…", a adăugat el. 

Fostul preşedinte al PSD Bucureşti a mai spus că a fost exclus din formaţiunea social-democrată pentru că fostul lider Victor Ponta "a vrut să elimine tot ce avea puncte de vedere în partid". "Domnul Dragnea, fiind un om cu principii, a creat criterii de integritate, dar decât pentru subalterni. Create pentru cei care candidează", a adăugat Vanghelie, care a dorit să sublinieze că sediul fundaţiei patronate de Victor Ponta este în sectorul 5. 

Vanghelie a mai declarat că are o relaţie bună cu mulţi politicieni. "Nu trebuie să ne omorâm", a argumentat el. 

Despre condiţiile de arest preventiv, Vanghelie a relatat că "e complicat şi umilitor". "Am stat de dimineaţă cu cătuşele la picioare. (…) Nici la duşmani nu le doresc", a spus fostul primar, care i-a lăudat totuşi pe gardienii care i-au "făcut viaţa mai uşoară". 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă