19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechPlanul lui Liviu Dragnea pentru campania electorală

Planul lui Liviu Dragnea pentru campania electorală

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu a comis nicio infracţiune la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 2012 şi că ce a făcut în atâtea campanii electorale face şi acum şi va face în continuare dacă va rămâne liber, scrie Mediafax.

„Nu mi-e frică, pentru că nu are de ce să-mi fie frică. Ce am făcut în atâtea campanii electorale fac şi acum şi o să fac şi în continuare dacă o să rămân liber. Sper să rămân liber”, a spus Dragnea, la TVR.

„Dosarul e în instanţă. Aproape lunar sunt audiaţi martori. Pe 3 septembrie a fost ultimul termen, pe 3 octombrie e următorul. Mi s-a spus nu sunt obligat să vin la aceste termene când sunt audiaţi martorii, merg avocaţii mei”, a spus Dragnea.

El a arătat că nu a comis nicio infracţiune la referendum.

„Eu la referendum nu am comis nicio infracţiune. Sunt acuzat că am convins lumea să vină la vot, dar asta face toată lumea pe tot globul. Infracţiuni au comis cei care au instigat lumea să nu vină la vot, dar acolo Parchetul nu s-a sesizat”, a mai spus Dragnea.

Instanţa supremă a înregistrat în 7 octombrie 2013 dosarul "Fraudă la referendum", în care au fost trimişi în judecată Liviu Dragnea şi alte 74 de persoane, iar judecarea cauzei a început în 15 noiembrie.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă